Για μια ακόμα χρονιά ο Τόμπρος στον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για μια ακόμα χρονιά ο Τόμπρος στον Δούκα

 

«Θεωρώ ότι είναι καθήκον όλων μας να συνεισφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια που επιτελείται τα τελευταία χρόνια ώστε το τμήμα χάντμπολ να επανέλθει στις επιτυχίες», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του «στρατιώτη» του ΑΣΕ Δούκα, Γιώργου Τόμπρου λίγη ώρα μετά την απόφαση του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Συλλογο των Εκπαιδευτηρίων.


Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Τόμπρος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να παραμείνει στον Δούκα:

«Μετά από πολλή σκέψη και χάρις την υποστήριξη της οικογένειάς μου αλλά και την κατανόηση της διοίκησης και του προπονητή μου αποφάσισα να παραμείνω ενεργο μέλος του Συλλόγου που μεγάλωσα και αγαπώ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Αλεξίου και στον Γρηγόρη Χατσατουριάν που παλεύουν καθημερινά για να το κάνουν πραγματικότητα. 

Αγωνιστικά, κομβική είναι η ανανέωση του Κωστή Μπουνα, ενός από τους καλύτερους νέους προπονητές στο άθλημα, έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες με νέα και ταλαντούχα παιδιά, ενώ ιδιαίτερα καταλυτική είναι η επιστροφή του Φραγκίσκου Ζαλωνη που απο μωρο παιδι είναι δίπλα στην ομάδα αλλά και η ανανέωση του Κωνσταντίνου Ντούνη ο οποίος 8 χρόνια τώρα δίνει τα πάντα ανιδιοτελως.

Το σημαντικότερο στοιχειο είναι ότι το κλιμα της ομάδας παρά τις αποχώρησεις σημαντικών μελών θα παραμείνει άριστο και θα συνεχίσουμε να είμαστε μια οικογένεια. Ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν και εύχομαι να μας φέρει πολλές χαρές».

No comments