Τελευταία νέα

Κράτησε Τσιτλακίδου πήρε Καραμπατζάκη και Γεωργιάδου η Βέροια 2017


 

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της περσινής σεζόν θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να προσφέρει τις υπηρεσίες της με τα χρώματα της Βέροιας η αριστερόχειρας Αθανασία Τσιτλακίδου.

Σε δήλωση της η αθλήτρια αναφέρει: "Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα της Βέροιας 2017 που δείχνει να πιστεύει σε μένα αφού με επέλεξε ακόμα μια φορά σε μια στιγμή της μάλιστα που οι στόχοι της ανεβαίνουν. Είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία μας και εύχομαι να κυλήσει μια χρονιά δημιουργική όπου θα επιτευχθούν οι στόχοι μας και το σημαντικότερο όλων, χωρίς τραυματισμούς τόσο για την ομάδα της Βέροιας 2017 όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος".


Την 18χρονη ταλαντούχα παίκτρια Έφη Καραμπατζάκη  απέκτησε η Βέροια, για να καλύψει την αριστερή πτέρυγα της Ομάδας. Η παίκτρια έπαιζε στον Απόλλωνα Σταυρούπολης.
"Είμαι πολυ χαρούμενη που έρχομαι σε μια ομαδα που διψάει για το άθλημα μας. Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και εύχομαι η χρονια να ειναι διχως τραυματισμους,και με πολλές επιτυχίες" δήλωσε η παίκτρια.


Την Κλαίρη Γεωργιάδου από τον Φίλιππο απέκτησε η Βέροια και ενίσχυσε την περιφέρειά της. Σε δήλωση της η αθλήτρια αναφέρει:
"Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό το νέο ξεκίνημα στη Βέροια. Είναι μια ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους για την φετινή χρόνια και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους πετύχει. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν,έχοντας μια χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες".
 

 

No comments