Με δίδυμο Κιάκο-Δρανόβαλη στην Α1 γυναικών η Προσοτσάνη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με δίδυμο Κιάκο-Δρανόβαλη στην Α1 γυναικών η Προσοτσάνη



Μια μικρή κωμόπολη στα σαλόνια της χειροσφαίρισης. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης θα συμμετέχει στην Α1 γυναικών. Πρωτεργάτες αυτής της τεράστιας επιτυχία το προπονητικό δίδυμο Πέτρου Δρανόβαλη - Γιώργου Κιάκου.

Ο Πέτρος Δρανόβαλης δήλωσε : «Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας του συλλόγου με πάρα πολλές επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα ωρίμασαν οι συνθήκες για το κάτι παρά πάνω και αυτό είναι η άνοδος και η συμμετοχή στην Α1 γυναικών. Πρόκληση για όλους μας και ένα επί πλέον κίνητρο για τα κορίτσια. Θα βασιστούμε στις δικές μας αθλήτριες με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στην μεγάλη κατηγορία, μα πάνω από όλα η αποκομιδή εμπειριών».

Από τη πλευρά του ο Γιώργος Κιάκος ανέφερε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΟΠ για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση η δυνατότητα που μου δίνεται να συνεχίσω με τον συνάδελφο και συνεργάτη μου κ.Πέτρο Δρανόβαλη  τον σχεδιασμό της ομάδας για την παρθενική εμφάνιση της στην Α1 κατηγορία της γυναικείας χειροσφαίρισης. Στόχος είναι μία αξιοπρεπή εμφάνιση και παράλληλα να στηρίζουμε και να δυναμώνουμε τα αναπτυξιακά μας τμήματα γιατί για εμάς ο δρόμος της ανάπτυξης και της δημιουργίας μίας ομάδας νεανικής αποτελεί βασικό άξονα και κεντρική φιλοσοφία. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν οι στόχοι είναι.. σκληρή δουλειά και επιμονή».

No comments