Συνεχίζει με Χαραλαμπίδη η Βέροια 2017 που πήρε Βασιλειάδου και Πιτούλια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζει με Χαραλαμπίδη η Βέροια 2017 που πήρε Βασιλειάδου και Πιτούλια



 
Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή παρθενική χρόνια στην Α1,την κατάκτηση της 4ης θέσης και τη συμμετοχή στο challenge cup της φετινής περιόδου η ομάδα της Βέροιας ξεκινάει την νέα σεζόν με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Χαραλαμπίδη. Σε δήλωσή του ο προπονητής της Βέροιας αναφέρει:

"Πρώτα απ´όλα ήθελα να ευχαριστήσω τις παίκτριες και το προπονητικό τιμ της περσινής σεζόν γιατί σε αυτούς οφείλεται η καλή μας πορεία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κάνουν. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιάννη Χασιώτη για την ακεραιότητα του και την τήρηση όσων είχαν συμφωνηθεί".


Πήρε Βασιλειάδου και Πιτούλια
Τις Αθηνά Bασιλειάδου και Αθηνά Πιτούλια απέκτησε η ομάδα της Βέροιας 2017. Η Βασιλειάδου διεθνής με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος και με πολλές παρουσίες σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έρχεται για να καλύψει την δεξιά πτέρυγα της ομάδας.

Σε δήλωση της η αθλήτρια αναφέρει: "Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος στην ομάδα της Βέροιας 2017. Σε μια πόλη που η καρδιά της διψάει για χάντμπολ, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι τις ομάδας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες όπως και τον προπονητή για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου".


Απο την πλευρά της η Αθηνά Πιτούλια ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις: " Το πάθος η αποφασιστικότητα, η πειθαρχία και η αγάπη για το αθλημα όπως επίσης το αίσθημα της δικαιοσύνης και του αυτοσεβασμού με οδήγησαν στη μεταγραφή της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ 2017". 


Φωτό: priroforiodotis.gr 

No comments