Καλή η κλήρωση για Αερωπό και Νεα Ιωνία - Δύσκολα για ΠΑΟΚ και Βέροια 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλή η κλήρωση για Αερωπό και Νεα Ιωνία - Δύσκολα για ΠΑΟΚ και Βέροια 2017

 

Βατή κλήρωση είχαν πριν από λίγο ο Αερωπός Έδεσσας και η Νέα Ιωνία για το Challenge Cup σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Αερωπός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης τον Προοδευτικό Πάφου από την Κύπρο. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Κύπρο 5 ή 6 Οκτώβρη, ενώ η ρεβάνς στην Έδεσσα στις 12 ή 13 Οκτώβρη.

Στις γυναίκες, η Νεα Ιωνία που βρέθηκε στο γκρούπ των ισχυρών, είχε την καλύτερη κλήρωση, όπου και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Challenge Cup γυναικών την SIR 1 Maio από την Πορτογαλία. Η Βέροια 2017, στο ντεμπούτο της στην Ευρώπη, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αυστριακή Graz. Οι πρώτοι αγώνες σε Αθήνα και Βέροια στις 9 ή 10 Νοεμβρίου, με τις ρεβάνς σε Πορτογαλία και Αυστρία αντίστοιχα στις 16 ή 17 Νοεμβρίου.

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολο έργο στο EHF Cup γυναικών, αφού κληρώθηκε με την Τουρκική Μουρατπασά που έχει μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρώτος αγώνας στη Θεσσαλονίκη 7 ή 8 Σεπτέμβρη, με τη ρεβανς στην Αντάλυα στις 14 ή 15 Σεπτέμβρη. Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί θα αντμετωπίσει στον 2ο γύρο την 4η ομάδα του προκριματικού ομίλου του DELO Champions League, στον οποίο συμμετέχουν η Ισπανική Ροκάσα, η Τουρκική Κασταμονού, η Γιαγκοντίνα από τη Σερβία και Μπάνικ Μοστ από την Τσεχία  

No comments