Επιστροφή Κόντη στον Φαίακα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή Κόντη στον Φαίακα

 

Ο Αντώνης Κόντης είναι η πρώτη μεταγραφή του νεοφώτιστου Φαίακα. O Κερκυραίος αθλητής ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει μετά από ενα χρόνο στον Φαίακα για να τον βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στη Handball Premier.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φαίακα: «Καλώς επέστρεψες στο σπίτι σου Αντώνη!!! Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Κόντη στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 07/10/1991,o διεθνής παίκτης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ & playmaker. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, ΧΑΝΘ, Φίλιππο Βέροιας και Ολυμπιακό, έχοντας κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα & 1 Κύπελλο Ελλάδος. Την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ο.Σ.Φ.Π., με τον οποίο κατέκτησε το ντάμπλ.
Υ.Γ: Την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τις εκλογές του συλλόγου θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις της ομάδας, στα πλαίσια της ενδυνάμωσης του ρόστερ για την προσπάθεια παραμονής στην Α1 Handball Premier».

No comments