Μπράβο και εύσημα για την πορεία του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπράβο και εύσημα για την πορεία του Δούκα


Τις βάσεις για μια ακόμα απόλυτα επιτυχημένη χρονιά έβαλε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο Κωστής Μπούνας και οι παίκτες του μετά την ολοκλήρωση των 22 αγωνιστικών τερμάτισαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πήραν το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ και πλέον στη β’ φάση του πρωταθλήματος θα επιδιώξουν να πετύχουν δύο νίκες επί του ανταγωνιστικού Αερωπού Έδεσσας (τερμάτισε στην 5η θέση) για να βρεθούν στα ημιτελικά της φετινής Handball Premier.

Ο υπεύθυνος χορηγιών του τμήματος χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, Κωνσταντίνος Αλεξίου, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μοίρασε τα εύσημα σε παίκτες, τεχνικό τιμ και σταφ για την αγωνιστική τους παρουσία και παράλληλα έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στα πλέι οφ.

«Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την κατάληψη της 4ης θέσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές, το προπονητικο team και το staff για τη μέχρι τώρα πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Τους αξίζει και με το παραπανω όλα όσα έχουν κερδίσει μέχρι τώρα και η κατάκτηση της 4ης θέσης είναι η ανταμοιβή τους για τις αμέτρητες ώρες δουλειάς μέσα στο γήπεδο αλλά και για τις θυσίες που έχουν κάνει από την πρώτη ημέρα της έναρξης της προετοιμασίας”, τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του και συμπλήρωσε: “Μπροστά μας έχουμε τρεις εβδομάδες σκληρής δουλειάς προκειμένου να παρουσιαστούμε ετοιμοπόλεμοι στους δύσκολους αγώνες με την Εδεσσα. Δεν επαναπαυομαστε από τη μέχρι πορεία μας. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στους αθλητές μας όσο και στο τεχνικό τιμ και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταφερουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Ένα μεγάλο μπράβο και πάλι σε ολους”.

No comments