Ο Κώστας Μπούνας μιλά για την επίμαχη φάση στην Έδεσσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Κώστας Μπούνας μιλά για την επίμαχη φάση στην Έδεσσα


Ο προπονητής της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, Κωστής Μπούνας μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα με 27-26 μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Από την αρχή της χρονιάς δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για απουσίες και σε καμία περίπτωση δεν ψάχνουμε δικαιολογίες ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι στο δεύτερο παιχνίδι με τον Αερωπό μέσα στην Έδεσσα παράταχθήκαμε με σύνθεση ανάγκης. Οι απουσίες κάποιων παικτών, την τελευταία στιγμή, δεν μας επέτρεψαν να προετοιμαστούμε όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα η αποστολή που είχαμε να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και μέσα σε μια έδρα που φλεγόταν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η εμφάνιση μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είναι άξια συγχαρητηρίων καθώς τα παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και με κατάθεση δυνάμεων και ψυχής κατάφεραν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με πέντε γκολ, δεν παράτησαν ούτε στιγμή το παιχνίδι και λίγο πριν το φινάλε έφτασαν στην ισοφάριση (25-25 στο 55’).

Είναι κρίμα όμως που η προσπάθεια μας φρέναρε στην ολοφάνερη λάθος απόφαση των διαιτητών που στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού έκαναν λάθος εκτίμηση σε μια ξεκάθαρη φάση (Απο μέσα άμυνα και πέναλτι δόθηκε επιθετικό).

Δεν θέλω να κάνω δεύτερες σκέψεις σχετικά με τους δύο διαιτητές καθώς η απόδοση τους μέχρι εκείνο το σημείο ήταν εξαιρετική. Δεν παύει όμως αυτή η λάθος απόφαση να θεωρείται καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού, γεγονός που οδήγησε δικαιολογημένα στις έντονες διαμαρτυρίες μας. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει ωστόσο εγώ προσωπικά είμαι υπερήφανος για αυτήν την ομάδα, για την ποιότητα και την αγωνιστικότητα των αθλητών μας και τους θεωρώ παράδειγμα για όλους τους μικρότερους αθλητές των ακαδημιών μας».

Ο Κωστής Μπούνας χρεώθηκε με κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια μπλε (λάθος) για τη συμπεριφορά που επέδειξε λίγα δευτερόλεπτα μετά την απόφαση των διαιτητών ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ακραία συμπεριφορά μου απο όλους τους συντελεστές του αθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν είναι η εικόνα που με χαρακτηρίζει τα 15χρονια που ασχολούμαι προπονητικά με ηλικιακά και ανδρικά τμήματα, αφου είναι η πρώτη φορά που δέχομαι κόκκινη κάρτα και απο τις ελάχιστες που μου χρεώνουν δίλεπτο. Όσο και εάν ειναι βάσιμες οι διαμαρτυρίες μας για την έπιμαχη φάση θα έπρεπε να εχω συγκρατήσει τον εαυτό μου και να εχω αποφύγει αυτή την εξέλιξη».



No comments