«Περήφανες που φέραμε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Περήφανες που φέραμε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ»Μία από τις κορυφαίες παίκτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, η Μαρία Νίκολιτς (αριστερά στη φωτογραφία, μαζί με την Τέγια Φερφόλια), μίλησε στο PAOK24 για την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θέλαμε αυτό το τρόπαιο. Ήταν ο πρώτος στόχος από αυτούς που θέσαμε για τη φετινή σεζόν και τον καταφέραμε. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ που έφερε αυτό το κύπελλο στην ομάδα».

Για τον περσινό χαμένο τελικό - θρίλερ της Κοζάνης:

«Ο τελικός της προηγούμενης σεζόν ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Δεν είχαμε τύχη, χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Φέτος τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Σχετικά με τους φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Άρτα:

«Ήταν φυσιολογικό η Αναγέννηση να είχε περισσότερο κόσμο, όμως οι δικοί μας αν και λιγότεροι έκαναν περισσότερο... θόρυβο και τους ευχαριστούμε που ταξίδεψαν μέχρι την Άρτα για να είναι στο πλευρό μας».

Ενόψει της συνέχειας:

«Μετά την ξεκούραση στρέφουμε την προσοχή μας και πάλι στο πρωτάθλημα. Έχουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με το Καματερό και ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια με τη Νέα Ιωνία και την Αναγέννηση Άρτας»

Πηγή: paok24.com

No comments