Μεγαλωμένος “Δούκας” ο Ούρος Ζιβούλοβιτς… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγαλωμένος “Δούκας” ο Ούρος Ζιβούλοβιτς…

zivoulovic 1.jpg

Συνέχεια στα εβδομαδιαία αφιερώματα του ΑΣΕΔ, σε αθλητές της ανδρικής του ομάδας, που επιμελείται η επικεφαλής του γραφείου τύπου του συλλόγου Ρούλα Στίγκα. Μετά τα αφιερώματα στους Τόμπρο, Ντούνη, Μωραϊτη, σειρά την προηγούμενη εβδομάδα είχε το αφιέρωμα στον Ούρος Ζιβούλοβιτς, ενώ έπεται αυτό στον Χρήστο Κεδέρη.

Αναλυτικά:


Το όνομα του «βαρύ», μιας και ο πατέρας του το έχει συνδέσει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΣΕΔ στο άθλημα του χάντμπολ. Και ο ίδιος όμως έδειξε από πολύ μικρή ηλικία τα διαπιστευτήρια του.
Ήταν στους μεγάλους πρωταγωνιστές των ηλικιακών πρωταθλημάτων του Δούκα και MVP σε πολλές εγχώριες διοργανώσεις καθώς το «φαρμακερό» του σουτ το συζητούν μέχρι και σήμερα!!!

Παρά το γεγονός ότι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο ίδιος έδωσε τον δικό του αγώνα καταφέρνοντας να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός και να παραμείνει στις επάλξεις.

Ο λόγος για τον Ούρος Ζιβουλοβιτς που προέρχεται από τα “σπλάχνα” του Συλλόγου.

zivoulovic 2

Στη φετινή του χρονιά στον ΑΣΕΔ “φιγουράρει” στη δεύτερη θέση στις ασίστ (17%) με μέσο όρο 2,2 ασίστ σε κάθε παιχνίδι. Η ευστοχία του στα σουτ από τα 6 μέτρα αγγίζει το 83%, από το πέναλτυ το 78% και από τα 9μέτρα το 35%.

zivoulovic 3

Γεννήθηκε με μια μπάλα του χάντμπολ στα χέρια και από πολύ μικρή ηλικία ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο. Είναι παίκτης που μπορεί από “one man show” να αναλάβει ειδικό ρόλο σε μια ομάδα και αυτό το απέδειξε όταν οι συνθήκες το επέβαλαν!

zivoulovic 4

Το μέλλον του ανήκει και τα καλύτερα έρχονται!!!

No comments