Φυσάει άνεμος… Κεδέρης στο Δαΐς!!! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φυσάει άνεμος… Κεδέρης στο Δαΐς!!!



Συνέχεια στα εβδομαδιαία αφιερώματα του ΑΣΕΔ, σε αθλητές της ανδρικής του ομάδας, που επιμελείται η επικεφαλής του γραφείου τύπου του συλλόγου Ρούλα Στίγκα. Μετά τα αφιερώματα στους Τόμπρο, Ντούνη, Μωραϊτη, Ζιβούλοβιτς, σειρά την προηγούμενη εβδομάδα είχε το αφιέρωμα στον Χρήστο Κεδέρη.

Αναλυτικά:

Το καλοκαίρι του 2017 όταν επιλέχθηκε για το ρόστερ της ανδρικής ομάδας του ΑΣΕ Δούκα όλοι γνώριζαν ότι η αγωνιστική του συνεισφορά θα ήταν πολύτιμη. Η αλματώδης εξέλιξη του όμως δικαίωσε πέρα για πέρα τον προπονητή του Δούκα, Κωστή Μπούνα!
Δεκαέξι μήνες μετά και ο Χρήστος Κεδέρης συγκαταλέγεται στα καλύτερα εξτρέμ του Ελληνικού πρωταθλήματος και δικαιωματικά, καθώς η ταχύτητα του μέσα στο τερέν και η έφεση του στο σκοράρισμα τον έχουν φέρει ψηλά στις λίστες των κορυφαίων.

Πρόκειται για έναν χαρισματικό παίκτη που από πολύ νωρίς ενσωματώθηκε στο κλίμα της ομάδας και «έδεσε» με το υπόλοιπο σύνολο.
Τη σεζόν 2017-2018 αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος της Handball Premier και πρώτος του ΑΣΕ Δούκα και όπως ήταν λογικό μπήκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. Ο ίδιος όμως έκανε… πράξη το σλόγκαν: «Μια φορά Δούκας, ΠΑΝΤΑ Δούκας» και με στροφή 360μοιρών κατέληξε και πάλι στο Δαΐς, επιλέγοντας να γίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτοικος Αμαρουσίου.

kede2

Και επειδή η συνταγή είναι δοκιμασμένη, ο Κεδέρης συνεχίζει και φέτος να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Με 94 γκολ στις 17 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στον ΑΣΕΔ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι έχει σημειώσει το 21% των συνολικών γκολ της ομάδας (67 από τα 6μετρα, 22 πέναλτι και 5 από την περιφέρεια).
Όταν σκοράρει η κερκίδα παίρνει… φωτιά και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού ο Χρήστος Κεδέρης έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά των ακαδημιών κερδίζοντας αρκετούς μικρούς αλλά και μεγάλους θαυμαστές.

XNT_9224

Ο «Κέδε» στα 25 του χρόνια απολαμβάνει την επιτυχία του, δουλεύει κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο ποντάροντας πολλά στην βελτίωση του η οποία σίγουρα θα του δώσει πολλές αγωνιστικές ευκαιρίες τόσο στο πρωτάθλημα της Handball Premier όσο και στην Εθνική ομάδα.

kede1

 Πηγή: ased.gr

No comments