Στην ακαδημία επίλεκτων αθλητριών της Ρουμανίας οι παγκορασίδες του Καματερού (pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην ακαδημία επίλεκτων αθλητριών της Ρουμανίας οι παγκορασίδες του Καματερού (pics)



Στη Ρουμανία βρέθηκαν οι Παγκορασίδες Α του ΓΑΣ Καματερού την πρώτη εβδομάδα του 2019. Η ομάδα του Κώστα Κότσιρα, ύστερα από τη συνεργασία με την Αντιπρόεδρο της Ρουμανικής Ομοσπονδίας κα Steluta Luca βρέθηκαν στη Ramnicu Valcea, για προπονήσεις και αγώνες με την ακαδημία επίλεκτων αθλητριών U14 "THE NATIONAL CENTER OF EXELLENCE" της Ρουμανικής Ομοσπονδίας, από την οποία βγαίνουν όλες οι κορυφαίες αθλήτριες της γειτονικής χώρας.

Οι επίλεκτες αθλήτριες από όλη τη χώρα που επιλέγονται για την ακαδημία αυτή, διαμένουν εκεί, σε εστία, φοιτούν στα σχολείο που υπάρχει μέσα στην ακαδημία, και γυμνάζονται εκεί (ατομικές προπονήσεις καθημερινά, ομαδικές προπονήσεις καθημερινά, γυμναστήριο κλπ.) δωρεάν.

Η ομάδα του Καματερού πραγματοποίησε προπονήσεις με τις προπονήτριες τις επίλεκτης ακαδημίας και έπαιξαν από δυο αγώνες με τις ομάδες επιλέκτων της Ramnicu Valcea και του Brasov. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου που βρέθηκαν στη Ρουμανία, συμφώνησαν ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, θα μεταβούν ξανά στην Ρουμανία για κοινή προπόνηση με τις επίλεκτες αθλήτριες της Ρουμανικής Ομοσπονδίας.

Την τελευταία μέρα, η Αντιπρόεδρος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας δεξιώθηκε την ελληνική αποστολή, στην οποία παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της υπερδύναμης στο γυναικείο χάντμπολ CSM Bucarest κος Luca.











No comments