Τελευταία νέα

Νίκη για τα Βριλήσσια σε επεισοδιακό παιχνίδιΣε δεύτερο πλάνο πέρασε το αγωνιστικό μέρος του αγώνα της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών μεταξύ Βριλησσίων και Λεωνίδα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έφτασαν σε μια εύκολη νίκη με 35-26 επί των αντιπάλων τους, αλλά το παιχνίδι στιγματίστηκε από τη συμπεριφορά θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο. Όπως έγραψαν στο ΦΑ οι διαιτητές

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ομάδα οργανωμένων οπαδών (30 περίπου άτομα) εκ των οποίων οι μισοί φορούσαν φούτερ με κουκούλα και οι άλλοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και προστατευτικά προσώπου (full face), φιλικά προσκείμενοι στο γηπεδούχο σωματείο οι οποίοι φώναζαν συνεχώς υβριστικά συνθήματα κατά του φιλοξενούμενου σωματείου και των διαιτητών με χυδαίες εκφράσεις όπως «Αν δεν σας γ… δεν φεύγουμε από δω, γ… τη μάνα σας κ.α.». Από την αρχή του αγώνα κάναμε συστάσεις στο γηπεδούχο σωματείο οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τα συγκεκριμένα άτομα παρα ταύτα έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ηρεμήσουν. Στο 48:34 του αγώνα κι ενώ το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω δίλεπτης αποβολής και ρίψης 7 μέτρων εξερράγη κροτίδα στην πόρτα εξόδου της κερκίδας. Μετά το τέλος του αγώνα οι συγκεκριμένοι οπαδοί έριξαν στον χώρο της κερκίδας καψούλια παρατεταμένης ισχύος (στρακαστρούκες) ενώ συγχρόνως άναψαν τρία βεγγαλικά χρωματισμού. Στο γήπεδο υπήρχε αστυνομική δύναμη δύο ατόμων οι οποίοι συνόδευσαν τους διαιτητές στα αποδυτήρια».


ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 35-26
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 5-6, 7-8, 12-11, 14-12, 16-14 (ημχ) 17-15, 21-16, 23-17, 26-18, 29-21, 35-26

Βριλήσσια (Δραγάζης): Καμπούρης, Ακάλεστος 1, Τσικογιαννόπουλος 2, Λέκκας 7, Γ. Πέρρος 8, Τσαγκούλης, Φίλης, Αντωνιάδης, Λάσκος 3, Βαμβακάς 5, Σομπιρακούλ 5, Ιωαννίδης, Μακρυγιάννης 4, Παππάς, Λιάλιος, Κ. Πέρρος 2.

Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων: Κουσκουμάνος, Παράσχης 3, Τσιπλάκος,  Μηνιώτης, Προκοπίου, Μανώλης,  Τσέλος 7, Καραμαγκέλας 5, Σοφικίτης, Γκίκας, Βίκτωρας, Θάνος 3, Βεζύρης 3, Κουτσόπουλος 5, Μπιτόπουλος, Βασιλείου.

Διαιτητές: Βήτας – Τσάμος. Δίλεπτα: 6-5. Πέναλτι: 2/2 – 1/2No comments