Η νεα διοικούσα επιτροπή στο αντρικό του Φίλιππου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η νεα διοικούσα επιτροπή στο αντρικό του ΦίλιππουΝεα διοικούσα επιτροπή για το ανδρικό τμήμα ανακοίνωσε ο Φίλιππος Βέροιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος του Φιλίππου κύριος Γιώργος Φύκατας με τον επιχειρηματία κύριο Πρόδρομο Καλδερίμογλου, αποφασίστηκε η ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου από τους κυρίους Πρόδρομο Καλδερίμογλου, Δημήτρη Πλαστίρα, και Στούκα Κωνσταντίνο, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της βοοτροφίας.

Επικεφαλής της επιτροπής θα είναι ο κύριος Καλδερίμογλου, ο οποίος συμφώνησε με τον κύριο Φύκατα, να καλυφθούν άμεσα οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους παίχτες και να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.
 

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του Φιλίππου τους εύχονται καλή επιτυχία και τους υπόσχονται κάθε βοήθεια τονίζοντας ότι θα ειναι δίπλα τους στην προσπάθεια που θα κάνουν για να επανέλθει ο Φίλιππος στις υψηλές θέσεις, όπου και ανήκει."

No comments