Αποφασισμένος ο Δούκας κόντρα στον Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποφασισμένος ο Δούκας κόντρα στον Αερωπό

 

Αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που την προσεχή Κυριακή (16/12) στις 14.00 θα κοντραριστεί με τον Αερωπό Έδεσσας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Πυλαία και Διομήδη Άργους ανήκουν πλέον στο παρελθόν για τον Κωστή Μπούνα και τους παίκτες του, οι οποίοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στο συγκρότημα της Βορείου Ελλάδας και να προσθέσουν στο ενεργητικό τους μια ακόμα επικράτηση.

Όλη την εβδομάδα, το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων δούλεψε πολύ σκληρά και πλέον είναι πανέτοιμο για τη «μάχη» της Κυριακής. Ο Αερωπός Έδεσσας παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος που δείχνει ότι βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη καθώς μετρά τρεις πολύ σημαντικές επί της Πυλαίας (24-20), του Άρη Νίκαιας (19-27) και του Φίλιππου Βεροίας (26-21).


ΜΠΟΥΝΑΣ: « ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ»
Ο τεχνικός των «μπλε» έχει ζητήσει από τους παίκτες του να εκμεταλλεύονται την κάθε κατοχή της μπάλας, να περιορίσουν τα λάθη τους και παράλληλα να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της άμυνας που αποτελεί τα τελευταία χρόνια το «όπλο» του ΑΣΕΔ.

«Όπως έχουμε πει από την αρχή του πρωταθλήματος για εμάς φέτος όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σε κάποια ματς έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές εμφανίσεις και σε άλλα δεν έχουμε λειτουργήσει ανάλογα . Είναι σημαντικό για τη φετινή μας ομάδα να επικεντρωθούμε στη δίκη μας προσπάθεια, στοχεύοντας κυρίως στην ατομική βελτίωση και εξέλιξη των παικτών μας», τονίζει αρχικά ο Κωστής Μπούνας και συνεχίζει: «Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής, πρόκειται για έναν αντίπαλο που έχει βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος – που είχε κάποια άτυχη αποτελέσματα – και σίγουρα περιμένουμε ένα ακόμα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, την αγωνιστική σταθερότητα και διάρκεια μέσα στα 60 λεπτά»

No comments