Με τον Γιώργο Χαλκίδη η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πάρκο του αθλήματος στην Ονειρούπολη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τον Γιώργο Χαλκίδη η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πάρκο του αθλήματος στην Ονειρούπολη



Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 υπό την αιγίδα της ΕΘΝ.Ο.Α. πραγματοποιεί αύριο στο Πάρκο του χάντμπολ στην Ονειρούπολη στις 18:00, τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου, στην οποία, θα παίξουν και θα μιλήσουν στα παιδιά και τους παρευρισκόμενους ο  Ολυμπιονίκης και Ομοσπονδιακός προπονητής Γεώργιος Χαλκίδης, ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας Κώστας Γουργούμης, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Θωμίδης και και ο προπονητής της Σάκης Βαλαβάνης.

Το Πάρκο για μια ακόμη φορά δίνει την δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, να παίξουν διάφορα παιχνίδια ενώ δίνει και αθλητικό χρώμα στην πανέμορφη και φέτος Ονειρούπολη.

Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη τα στελέχη και τους αθλητές του συλλόγου θα παραβρεθούν πολλοί επίσημοι, καθώς επίσης και μέλη της Ο.Χ.Ε. του Σωματείου Βετεράνων Δράμας, της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ., της Γ.Ε. Δράμας του Α.Ο. Προσοτσάνης, και του Ακρίτα Νευροκοπίου.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δωρεές όσων θα επισκεφτούν την εκδήλωση, προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Σύλλογος με την ευκαιρία των Εορτών εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος, Υγεία και Αισιοδοξία.

No comments