Μετά τον Νταρσουλάντ ακολουθεί τερματοφύλακας για την ΑΕΚ αποκάλυψε ο Νίκος Γραμματικός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μετά τον Νταρσουλάντ ακολουθεί τερματοφύλακας για την ΑΕΚ αποκάλυψε ο Νίκος Γραμματικός



Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην δεύτερη θέση, έχοντας απολογισμό σε 11 αγώνες, 8 νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν το διάστημα της διακοπής και να προετοιμαστούν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια μιας και το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα αρχίζει. Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο αλλά και στα πλέι οφ που φέτος συμμετέχουν οι οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Την πεποίθηση του πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για να ανταπεξέλθει εξέφρασε και ο προπονητής, Νίκος Γραμματικός με δηλώσεις του στο enwsi.gr.

Παράλληλα αποκάλυψε πως η ομάδα θα προχωρήσει σε δύο προσθήκες ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αρχικά αναφερόμενος στην πορεία του τμήματος στον πρώτο γύρο σχολίασε: «Είμαι ευχαριστημένος σε γενικά γραμμές. Ουσιαστικά το παιχνίδι με τον Διομήδη θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά ήταν οι συγκυρίες τέτοιες, προερχόμασταν από τα ευρωπαϊκά ματς, ήταν και 2-3 παίκτες άρρωστοι αλλά θεωρώ πως το σημαντικό είναι πως είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας. Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο …μαραθώνιος μέχρι το τέλος. Όπως έχω πει και στα παιδιά αλλά και δημόσια έχουμε βάλει φέτος προτεραιότητες, ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά θεωρώ πως έχουμε την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε σε όλους τους στόχους. Η Ευρωπαϊκή πορεία σαφώς και μας ενδιαφέρει αλλά σίγουρα ο τίτλος είναι αυτό που θέλουμε περισσότερο. Το Τσάλεντζ Καπ κάθε χρόνο παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρό, εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε από την ευρωπαϊκή παρουσία αλλά κυρίως θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους» ανέφερε και συνέχισε:

«Θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Έχουμε πει πως να φτιάξεις μια νέα ομάδα χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Με την δουλειά που κάνουμε θα έρθουν σίγουρα και τα αποτελέσματα και το σημαντικότερο είναι πως η ΑΕΚ «χτίζει» μια ομάδα με παίκτες που θα μπορεί να στηριχτεί και τα επόμενα χρόνια».

 «Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τα παιδιά στις ακαδημίες»

Στην πρόσφατη εκδήλωση του τμήματος χάντμπολ, ο κ. Γραμματικός στάθηκε στην δουλειά που έχει κάνει η ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια στις ακαδημίες. Για άλλη μια φορά εξέφρασε την πίστη του πως η «Ένωση» έχει παιδιά που έχουν τις προδιαγραφές για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα: «Ήταν μια εξαιρετική βραδιά, που επιμελήθηκε η κ. Χριστίνα Παπασταμάτη μαζί με την Ερασιτεχνική. Όλα κύλησαν πολύ καλά. Εγώ ήθελα να δώσω μια διάσταση για τις ακαδημίες γιατί πραγματικά τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Ο αριθμός των παιδιών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Σκοπός μας είναι με την σωστή δουλειά ένας αριθμός παιδιών να στελεχώσει την πρώτη ομάδα και με βάσει το υλικό που υπάρχει είναι εφικτό. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό για τα νέα παιδιά να μαθαίνουν την ιστορία του τμήματος μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις και να νιώθουν ότι αγκαλιάζονται από την οικογένεια της ΑΕΚ». Όσον αφορά τις μεταγραφές σχολίασε: «Μετά τον Νταρσουλάντ κοιτάμε και για έναν τερματοφύλακα»

Πηγή enwsi.gr

No comments