Για την πρόκριση στην Αυστρία η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για την πρόκριση στην Αυστρία η ΑΕΚ



Έτοιμη είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για μία ακόμα ευρωπαϊκή πρόκληση. Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται από χθες στην Αυστρία, όπου σήμερα στις 20:00, θα αντιμετωπίσουν την Μπρέγκεντζ στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των “32“. Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού, καλούνται να υπερασπιστούν την εντός έδρας νίκη τους με 29-25 πριν από μία εβδομάδα, με στόχο να βρεθούν για 3η φορά στην ιστορία του τμήματος στους “16” της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Γραμματικός, θα έχει στη διάθεση του όλους τους αθλητές, με την αποστολή να αποτελείται από τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Ραντούλοβιτς, Συγγάρη, Μπάλαζ, Αλβανό, Μπάγιο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Αργυρού, Μαντζόπουλο, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα και Μπαλάσκα.

Ο τερματοφύλακας των περσινών φιναλίστ του Challenge Cup, Θανάσης Συγγάρης, δήλωσε αρχικά στο aek.gr: “Το παιχνίδι κόντρα στην Μπρέγκεντζ θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς είναι μία ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της και γενικότερα έχει παράδοση στην Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τους αντιμετωπίσουμε και σε συνδυασμό με το ότι τους γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα μετά το πρώτο παιχνίδι της Αθήνας, είμαι αισιόδξος ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δίνει την πρόκριση. Σε καμία περίπτωση δεν θα αγωνιστούμε για να προστατέψουμε τη διαφορά του πρώτου αγώνα, αλλά θα πάμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι” και συνέχισε λέγοντας: “Η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Το Challenge Cup είναι μία διοργάνωση που μπορούν να διακριθούν οι ελληνικές ομάδες και όσο περνάει ο καιρός εμείς θα βελτιωνόμαστε για να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη και φυσικά γιατί όχι να μην επαναλάβουμε μία πορεία ανάλογη της περσινής.

Τέλος, αυτός θα είναι ο 34ος ευρωπαϊκός αγώνας στην Ιστορία του τμήματος, με το ρεκόρ αυτή τη στιγμή να είναι 12 νίκες, 2 ισοπαλίες, 19 ήττες και γκολ 888 υπέρ 890 κατά.

No comments