Για την υπέρβαση ο Δούκας απέναντι στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για την υπέρβαση ο Δούκας απέναντι στον ΠΑΟΚ


Αντιμέτωπος με μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος θα βρεθεί την προσεχή Κυριακή (04/11) ο ΑΣΕ Δούκα. Η Handball Premier επαναρχίζει το Σαββατοκύριακο με τους «μπλε» του Κωστή Μπούνα να υποδέχονται στις 5 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ, στο αθλητικό κέντρο Δαΐς, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.
Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα μιας και μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, τη στιγμή που ο ΑΣΕΔ είναι στην 6η θέση με δύο νίκες και δύο ήττες. Η παρουσία του κόσμου στη συγκεκριμένη «μάχη» θα παίξει καθοριστικό ρόλο για αυτό και άπαντες καλούν τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο και να στηρίξουν τους «μπλε».
Ο τεχνικός του συγκροτήματος των Εκπαιδευτηρίων, έχει επισημάνει τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου του και έχει δουλέψει όλο αυτό το διάστημα με στόχο να μπορέσει η ομάδα του να κάνει την υπέρβαση και να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Στις δηλώσεις του τονίζει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται αγωνιστικό θράσος για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ίδιο κορμό έμπειρων παικτών εδώ και αρκετά χρόνια και επομένως έχει ομοιογένεια και αγωνιστικούς αυτοματισμούς. Αυτο ειναι το σημείο που πρέπει να προσέξουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι και μακριά από αβίαστα λάθη σε όλες τις καταστάσεις και σε όλη τα διάρκεια του αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται αγωνιστικό θράσος αλλά ταυτόχρονα και αυτοέλεγχο στις αντιδράσεις μας. Στο παιχνίδι της Κυριακής, μας ενδιαφέρει περισσότερο να δείξουμε διάρκεια και συνέπεια στην καλή μας απόδοση, καθώς μετα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολουθούν συνεχόμενα δύσκολα και εξίσου σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Είμαστε ετοιμοι να απολαύσουμε ένα ακόμα παιχνίδι με μια πολύ καλη ομάδα και εύχομαι να παρουσιάσουμε αξιόλογο θέαμα στους φίλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα".
Από την πλευρά του, ο πορτιέρο του ΑΣΕΔ, Δημήτρης Μπραουδάκηςεπεσήμανε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις τρεις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Τελευταία φορά τον αντιμετωπίσαμε στους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος πέρσι όπου και χάσαμε τη σειρά 2-1 με μειονέκτημα έδρας. Το ματς στην έδρα μας το είχαμε κερδίσει στην παράταση. Είναι μια έμπειρη ομάδα η οποία ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αποφύγουμε να του δώσουμε εύκολες καταστάσεις για να διαχειριστεί. Έχουμε δουλέψει και προετοιμαστεί αρκετά καλά αυτές τις 3 εβδομάδες που είχε κενό το πρωτάθλημα. Με τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ δεν καταφέραμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του ματς. Την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας οφείλουμε στους εαυτούς μας να το κάνουμε".

No comments