«Αγώνας γιορτή τόσο για εμάς όσο και για τη Δράμα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Αγώνας γιορτή τόσο για εμάς όσο και για τη Δράμα»



Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Οι Δραμινοί θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή, και ελπίζουν ότι οι μόνοι απόντες θα είναι Κοτσαμαρίκογλου ο οποίος απουσιάζει στην Ιταλία για διεθνές παιχνίδι Beach Handball, ο Θωμίδης ο οποίος βρίσκεται εκτάκτως στην Γερμανία και ο Κουρουτζίδης του οποίου η απόσπαση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ίωση ταλαιπωρεί τον Γουργούμη που αναμένεται να μπει στις προπονήσεις την Πέμπτη. Παρόλα αυτά οι Δραμινοί θα παλέψουν ώστε να ανταποκριθούν στον ρυθμό του αγώνα και να κάνουν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.
     
Στο γήπεδο μπορούν να εισέλθουν δωρεάν οι ανήλικοι, οι άνεργοι, στρατιώτες και φοιτητές. Το εισιτήριο θα παραμείνει στα 5 ευρώ. Η δραμινή ομάδα θα δώσει δωρεάν λαχνούς στους κατόχους εισιτηρίων και καρτών διαρκείας. Στο ημίχρονο θα γίνει κλήρωση και 3 τυχεροί θα παραλάβουν ιματισμό της ομάδας.
   
Η Δράμα πλέον κινείται σε ρυθμούς του μεγάλου παιχνιδιού, αναμένονται πολλοί φίλαθλοι, ενώ  δεν υπάρχουν πληροφορίες για παρουσία οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της ομάδας  Σάκης Βαλαβάνης δήλωσε: "Σεβόμαστε την ομάδα του Ολυμπιακού η οποία φέτος παρουσιάζεται ακόμη πιο δυνατή από πέρυσι με πολύ δυνατό ρόστερ και είναι το απόλυτο φαβορί. Εμείς όμως θέλουμε ακόμη μια φορά να δείξουμε ότι φέτος είμαστε καλύτεροι, και θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που θα μας βγει στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι θα είναι πολύ όμορφο και σίγουρα θα το παρακολουθήσουν πολλοί θεατές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στο πολύ δύσκολο έργο μας."

Ο Ανέστης Κοβογλανίδης δήλωσε για το παιχνίδι: "Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για εμάς γιατί παίζουμε με έναν ιστορικό και πολύ ποιοτικό αγωνιστικά σύλλογο. Ο κάθε παίκτης θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Αποτελεί έναν αγώνα γιορτή τόσο για εμάς όσο και για την πόλη. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παλέψουμε και για τους απόντες συμπαίκτες μας, μα πάνω από όλα θα το απολαύσουμε. Γι αυτό δουλεύουμε καθημερινά άλλωστε. Ας γίνει ένα όμορφο ματς."

      

No comments