«Μόνο ωφελημένοι από αυτούς τους αγώνες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Μόνο ωφελημένοι από αυτούς τους αγώνες»



Πολύ δύσκολη αποστολή έχει ο Αερωπός Έδεσσας στη δεύτερη στη δεύτερη παρουσία του στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα μετά τη σεζόν 2012-2013, όπου είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από την Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς.
Η ομάδα της Έδεσσας θα δώσει και τα δύο παιχνίδια στη Λευκορωσία απέναντι στην Μασέκα για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ, σήμερα στις 17:30 και αύριο Σάββατο στις 17:00, χωρίς τον τραυματία Παναγιώτη Τζουβάρα, ενώ ο δεξιός ίντερ Κράλλης είναι αμφίβολος.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Αθανασίου, Μπάρμπας, Κυριακού, Βαφίδης, Μαυροδουλάκης, Κεσίδης, Θεοδωρόπουλος, Φ. Τζουβάρας, Δημάκης, Μισαηλίδης και Κράλλης.

Ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης είπε: «Είμαστε στο ξεκίνημα μια σειράς τεσσάρων παιχνιδιών μέσα σε λιγότερο από εννιά μέρες, με αντιπάλους αγωνιστικά πιο πλήρεις και με υψηλότερους στόχους. Γνωρίζουμε ότι οι απουσίες μας θα μας κάνουν πιο δύσκολη την προσπάθεια μας, ωστόσο η ευρωπαϊκή εμπειρία και το κίνητρο να φανούμε ανταγωνιστικοί είναι μια πρόκληση για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε όσο μας το επιτρέψουν οι δυνάμεις μας τα πλεονεκτήματα που μπορούμε να έχουμε σε σχέση με μια ψηλή ομάδα και με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχει η Μασέκα, κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία. Πιστεύω στο τέλος μόνο ωφελημένοι μπορούμε να βγούμε από αυτήν την διαδικασία των αγώνων».

Η Μασέκα επίσης έχει μικρή εμπειρία από την Ευρώπη, αφού για τρίτη φορά κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τη σεζόν 2008-2009 αποκλείστηκε στο Κύπελλο Κυπελλούχων από την Παρτίζαν με δύο ήττες (30-32 και 34-32), ενώ την χρονιά 2011-2012 στο Τσάλεντζ Καπ έμεινε εκτός από την Βοσνιακή Γκράντατσακ με μία ήττα (32-21) και μία νίκη (36-34)

No comments