Τελευταία νέα

Το χάντμπολ και φέτος στο ΚαυτανζόγλειοΓια δεύτερη χρονιά το άθλημα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα «Αθλούμαι – Συμμετέχω – Εκφράζομαι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο», όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα, στο οποίο περιλαμβάνονται και άλλα Ολυμπιακά αθλήματα, έχει διάρκεια επτά μηνών, καθώς ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2019.

Την ευθύνη για τη διδασκαλία του αθλήματος στους μαθητές, τη δημιουργία αγωνιστικού χώρου μέσα στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου και την εποπτεία της δράσης του χάντμπολ, θα έχουν οι αναπτυξιακοί προπονητές της ΟΧΕ σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες θα δίνονται πληροφορίες για τις ακαδημίες της Θεσσαλονίκης. Τονίζεται ότι η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στο πρόγραμμα δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους/τις μαθητές/τριες πέραν της μετακίνησής τους σε αυτό, την οποία αναλαμβάνει η διεύθυνση της σχολικής μονάδας.
Το πρόγραμμα θα έχει μόνιμη ιατρική υποστήριξη και χρήση του ιατρείου του σταδίου

No comments