Τελευταία νέα

Χόγκας: «Ήταν λάθος μου να πω πράγματα εναντίον του προπονητή μου»
Ο Μάλικ Χόγκας αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ΑΕΚ και αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γάλλος ωστόσο δεν έχει σταματήσει να μιλάει με αγάπη για την «Ένωση» και όσα έζησε στην ομάδα αλλά και τους φίλους που έκανε. Παράλληλα δήλωσε και μετανιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την αποχώρηση του για τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Γραμματικό. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μίλησε εφ' όλης της ύλης στο «kitenimerosi» και τον Γιώργο Κορομηλά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πεσρινή σεζόν και τις δηλώσεις που έκανε με την αποχώρηση του.

Για την περσινή σεζόν σχολίασε: «Για εμένα, η τελευταία χρονιά, ήταν μία καλή σεζόν γιατί παίξαμε στον τελικό της Ευρώπης και στον τελικό του πρωταθλήματος και πρέπει να έχουμε όλοι στα υπόψιν ότι ήμασταν μια νέα ομάδα. Όλα ήταν καινούργια. Ο προπονητής, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και γενικότερα όλα.

Όσο για την αποχώρηση του σχολίασε: «Είναι απόφαση του προπονητή και ήταν λάθος μου, να πω πράγματα εναντίον του. Έχω τεράστιο σεβασμό και αγάπη για την ΑΕΚ και στεναχωρήθηκα που έφυγα… Μετάνιωσα για όσα είπα στο παρελθόν και δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ. Είναι ένα «συν» που έμεινε φέτος ο προπονητής στην ομάδα διότι την οδήγησε πέρυσι στον τελικό της Ευρώπης και μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα. Δεν συζητήσαμε το μέλλον, αλλά κρατάω καλή σχέση με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω για το μέλλον, αλλά όλα είναι ανοιχτά».

No comments