Ξεκινάει η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τους αγώνες με Ισλανδία και ΠΓΔΜ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινάει η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τους αγώνες με Ισλανδία και ΠΓΔΜ



Αρχίζει σήμερα στη Νέα Κίο και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών (3ος όμιλος) του EURO 2020 με πρώτους αντιπάλους την Ισλανδία (24/10, 22:45) στο Ρέυκιαβικ και την ΠΓΔΜ (28/10, 17:00) στην Κοζάνη.

Tην πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από τους οχτώ ομίλους.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι η πρώτη συνάντηση της Εθνικής μετά τις υποχρεώσεις μας στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε το παιχνίδι μας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε δύο πολύ ισχυρές και έμπειρες ομάδες του παγκοσμίου χάντμπολ με συνεχείς παρουσίες και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Γνωρίζοντας την δυναμική των αντιπάλων μας, στόχος μας είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Είναι μία μακρόχρονη προσπάθεια, η οποία ολοκληρώνεται του χρόνου τον Ιούνιο, όταν και θα κάνουμε… ταμείο».

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τους παρακάτω αθλητές: Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Λιάπης, Τσίλης, Τζηράς, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Λοίζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Γουργούμης (Bianco Monte Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπατμάν- Τουρκία), Πασσιάς (Σβερίν-Γερμανία), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Ιωάννου (Γκρενόμπλ- Γαλλία).

No comments