Στην Έδεσσα για το «3Χ3» πριν τη «μάχη» της Ευρώπης! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Έδεσσα για το «3Χ3» πριν τη «μάχη» της Ευρώπης!




Με προορισμό την Έδεσσα αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή». Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (10/10) στις 17:00 τον Αερωπό Έδεσσας στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier. Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κόμλο και λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό της Κυριακής (14/10) με τους Ούγγρους στο Ρέντη (17:00), οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγυρίσουν την 3ηνίκη τους ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Αντώνης Κόντης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.


Ζαραβίνας: «Να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία»


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πρέπει να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στο πρωτάθλημα να παίξουμε ακόμα καλύτερα απ' ότι στα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Πυλαία και Δούκα. Παίζουμε σε μια έδρα που πάντα έχει ιδιαιτερότητες και θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και ταυτόχρονα αν έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού που ακολουθεί την Κυριακή με την Κόμλο στο Ρέντη».


Κανδύλας: «Σημαντικό παιχνίδι…»


Ο Πέτρος Κανδύλας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού παραδοσιακά ο Αερωπός έχει μια πολύ δυνατή έδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να φύγουμε με το διπλό για να προετοιμαστούμε στη συνέχεια για το παιχνίδι με την Κόμλο στο Ρέντη. Στο παιχνίδι της Κυριακής χρειαζόμαστε τον κόσμο, η παρουσία του οποίου θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση αλλά με σοβαρότητα και εφόσον μείνουμε στο πλάνο που έχουμε θα μπορέσουμε να νικήσουμε με έξι γκολ».

No comments