Στο Ρέντη το ματς της αγωνιστικής - Δηλώσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Ρέντη το ματς της αγωνιστικής - Δηλώσεις



Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, οι νταμπλούχοι υποδέχονται το Σάββατο (29/9) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τoν Δούκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, περιορίζονται στην απουσία του τραυματία Κόντη ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Κρητικός καθώς εξέτισε την ποινή του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι. Είναι το πρώτο στην έδρα μας και αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Παράλληλα να αποκτήσουμε ακόμα καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αγώνα στην Ουγγαρία. Επίσης είναι και το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη για φέτος και περιμένουμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας τους οποίους θέλουμε να ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας».

Από την άλλη πλευρά ο Δούκας μετά την επικράτηση επί της Δράμας στην πρεμιέρα, θα πάει στο Ρέντη, με τον Κωστή Μπούνα και τους παίκτες του να προετοιμάζονται για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

“Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει καμία πίεση – ούτε άγχος – αντίθετα ανυπομονούμε να κοντραριστούμε με δυνατές ομάδες», δηλώνει αρχικά ο προπονητής του Δούκα, Κωστής Μπούνας και συμπληρώνει: «Το παιχνίδι για εμάς αποτελεί πρόκληση για να τεστάρουμε τη βελτίωσή μας και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Εύχομαι να γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες και να προσφέρουμε στο τηλεοπτικό κοινό όμορφο θέαμα” τόνισε ο τεχνικός των εκπαιδευτηρίων Κώστας Μπούνας.

Από την πλευρά του ο αρχηγός των «μπλε» Γιώργος Τόμπρος επεσήμανε:
«Το Σάββατο ξεκινά μια δυσκολη σειρά αγώνων όπου μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος καλουμαστε να αντιμετωπίσουμε Ολυμπιακό(εκτός), ΑΕΚ (εντός) και ΧΑΝΘ (εκτός).
Μας περιμένει λοιπον ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία είναι πιο ενισχυμένη από πέρυσι. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου δεν έχουμε να χάσουμε κάτι ,παρά μόνο να κερδίσουμε και πρωταρχικός στόχος για εμάς ειναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα 60 λεπτά του παιχνιδιού.
Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς, αποφασιστικοί στην άμυνα και συνεπείς στο πλάνο μας στην επίθεση. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφος αγώνας και να το ευχαριστηθεί την οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο αλλά και όσοι το παρακαλουθησουν από την τηλεόραση”.

No comments