Με Γκόλια στον πάγκο και πολύ δυνατές μεταγραφές η Αναγέννηση Άρτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Γκόλια στον πάγκο και πολύ δυνατές μεταγραφές η Αναγέννηση Άρτας




Με άλλη δυναμική ξεκινά τη νέα αγωνιστική σεζόν η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, ξεκινώντας από τον πάγκο, καθώς προπονήτρια αναλαμβάνει η 44χρονη τεχνικός Γρηγορία Γκόλια, η οποία για 9 χρόνια (2008-17) ήταν προπονήτρια της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, κατακτώντας 1 πρωτάθλημα (2013) και 2 κύπελλα (2014, 2016). Η πρώην διεθνής αθλήτρια αγωνίστηκε για 8 χρόνια στην Αναγέννηση, με την οποία πανηγύρισε 8 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα.

Η Αναγέννηση όμως κινήθηκε μέχρι τώρα δυναμικά και στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με δύο από τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες με την Εθνική Γυναικών Beach Handball, την 24χρονη αριστερή ίντερ Ελένη Μούρνου και την 30χρονη πίβοτ Ελισάβετ Μάστακα, οι οποίες αγωνιζόταν στον δευτεραθλητή ΠΑΟΚ. Επίσης στην αρτινή ομάδα θα συνεχίσουν την καριέρα τους από τον ΠΑΟΚ στον οποίον άνηκαν μέχρι πέρυσι, η 29χρονη δεξί ίντερ Μυρτώ Νούλα, η 27χρονη αριστερή εξτρέμ Ελένη Προκοπίδου και η 20χρονη πλέι μέικερ Ελένη Τσαουσίδου, με κύπελλα και διεθνείς συμμετοχές στο παλμαρέ τους. Ακόμα, τα γκολπόστ τη νέα χρονιά θα υπερασπίζεται η πολύπειρη τερματοφύλακας με παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, Νιγκίνα Σαίντοβα, η οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Αναγέννησης αλλά και με Κουμπάν Κρασνοντάρ, Λάντα Τολιάττι, Μπούντουτσνοστ, Ζβέζντα Ζβενίγκοροντ, Βάρνταρ Σκοπίων και ΟΦΝ Ιωνίας. Όσον αφορά το περσινό ρόστερ στην Αναγέννηση συνεχίζουν οι Σκάρα, Σκουτέλα, Βράτσεβα, Μπαλάφα, Καλοϊδή, Κουλτούκη, Μέγα, Κανάρα, Παπανδρέου, Κουρέλη και Μάμαλη.

Τέλος, το κομμάτι των υποδομών την κύρια επίβλεψη θα έχει η Γρηγορία Γκόλια με συνεργάτιδες την Νιγκίνα Σαίντοβα και την Ιόνκα Δήμου, ενώ τεχνικός σύμβουλος αναλαμβάνει ο Σωτήρης Ντάλας, με παλαιότερη προπονητική θητεία στην Αναγέννηση.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

«Μία ομάδα σαν τη ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ με 12 Πρωταθλήματα και 10 Κύπελλα με 31    χρόνια παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών και με επιτυχίες στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα, έχει μάθει να βρίσκεται ψηλά και για αυτό πραγματοποίησε 7 μεταγραφές ουσίας, που θα της δώσουν άλλη δυναμική στο να ανεβάσει το επίπεδο στη φετινή Α1 γυναικών.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε  φέτος να δώσει την προπονητική σκυτάλη στην αξιόλογη και έμπειρη, Γρηγορία Γκόλια, που έχει συνδέσει το όνομά της με την Άρτα και πολλούς τίτλους και γνωρίζει τη συνταγή για αξιόλογο χάντμπολ και επιτυχίες.

Στο ρόστερ της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ προστέθηκαν οι πρόσφατα παγκόσμιες πρωταθλήτριες με την Εθνική Γυναικών, Ελένη Μούρνου και Ελισάβετ Μάστακα, όπως και οι Νούλα, Προκοπίδου,Τσαουσίδου, με κύπελλα και διεθνείς συμμετοχές στο παλμαρέ τους.

Τα γκολπόστ θα υπερασπιστεί η Νιγκίνα Σαίντοβα, η πολύπειρη τερματοφύλακας με παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιπέδου champion's league.

Στο κομμάτι των υποδομών με στόχο την αναβάθμισή τους την κύρια επίβλεψη θα έχει η Γρηγορία Γκόλια με συνεργάτιδες την Σαίντοβα και τη Δήμου, ενώ τεχικός σύμβουλος θα αναλάβει ο Σωτήρης Ντάλας, με παλαιότερη προπονητική θητεία στην Αναγέννηση.

Μαζί με τις Σκάρα, Σκουτέλα, Βράτσεβα, Μπαλάφα, Καλοιδή, Κουλτούκη, Μέγα, Κανάρα, Παπανδρέου, Κουρέλη. Μάμαλη, η ομάδα μας δημιουργεί ένα αξιόμαχο σύνολο με υψηλές βλέψεις, όπως άλλωστε της αξίζει με γνώμονα την ιστορία της.

Καλούμε τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας όντας ο 8ος παίκτης και γεμίζοντας ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το χορηγό ονομασίας ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, τον μέγα χορηγό ΙΟΝ, τον Δήμο Αρταίων και τους μικρότερους χορηγούς και υποστηρικτές μας, που δηλώνουν παρών και είναι κοντά στην ομάδα.

Εμείς δεσμευόμαστε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της Αναγέννησης και να συνεχίζουμε να κάνουμε περήφανο τον λαό της Άρτας,της Ηπείρου,της Ελλάδα. Γιατί η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι ιδέα, είναι ιστορία, είναι ομάδα όλων μας».

Photo credit Γιάννης Κος
Source artagoal.gr

No comments