Χτίζεται ο νέος Αερωπός. Ακατάλληλο το ΔΑΚ Έδεσσας για την Ευρώπη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χτίζεται ο νέος Αερωπός. Ακατάλληλο το ΔΑΚ Έδεσσας για την Ευρώπη



Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Αερωπού ενόψει της νέας σεζόν, που ξεκίνησε εδώ και μια εβδομάδα.

Στις διπλές προπονήσεις που διεξάγονται καθημερινά, ο Γιάννης Πηλαλίδης εκτός των πέντε νεαοπηκτέθεντων (Μπάρμπας, Μισαηλίδης, Μαυροδουλάκης, Κεσίδης, Θεοδωρόπουλος) και των περσινών Ελλήνων αθλητών, έχει στη διάθεση του και αρκετούς αθλητές από τα τμήματα παίδων και εφήβων του συλλόγου. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Βαφείδης, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αφού βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Ακατάλληλο το ΔΑΚ Έδεσσας από την EHF
Να μη ζήσουν από κοντά το όνειρο της ευρωπαίκής εξόδου της αγαπημένης τους ομάδας τον Οκτώβριο ,κινδυνεύουν σοβαρά οι φίλοι του Αερωπού αφού το ΔΑΚ Έδεσσας που έχει δηλώσει ο σύλλογος ως έδρα στην EHF , πολύ δύσκολα θα πάρει άδεια καταλληλότητας για διεθνές παιγνίδι.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με  τις  σχετικές προδιαγραφές της ευρωπαικής ομοσπονδίας που έλαβε εγράφως ο Αερωπός, απαιτούνται 6 τουαλέτες στο Γυμναστήριο, αποδυτήρια χωρητικότητας 18 ατόμων, τουαλέτα για ΑΜΕΑ και άλλες διευκολύνσεις,  που δεν διαθέτει το γήπεδο. Πέραν αυτών όμως, βασικό πρόβλημα αποτελεί το μέγεθος του αγωνιαστικού χώρου, ο οποίος είναι μικρότερος σε πλάτος από τον απαιτούμενο, ενώ δεν υπάρχει και η σχετική απόσταση ασφαλείας 1μ. από τις πλάγιες γραμμές με την κερκίδα (στην μια πλευρά) και τον τοίχο (από την απέναντι).

Ο σχετικός έλεγχος πρόκειται να γίνει στα τέλη Αυγούστου από απεσταλμένο της EHF για όλα τα γήπεδα των ελληνικών ομάδων που παίζουν φέτος στις διοργανώσεις της (Ολυμπακός, ΑΕΚ , Διομήδης , Αερωπός) και οι  πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σχεδόν σίγουρη απόρριψη του ΔΑΚ Εδεσσας.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι άνθρωποι του Αερωπού θα αναζητήσουν  άλλη έδρα εκτός Νομού που να πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές , αλλά σύμφωνα με πληροφορίες προσανατολίζονται κυρίως στην λύση της διεξαγωγής και των δύο αναμετρήσεων στην έδρα της αντιπάλου τους Μασέκα, στο Μογκιλεφ της Λευκορωσίας



Πηγή http://anonym-filathlos.blogspot.com

No comments