Στην Α1 γυναικών οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Α1 γυναικών οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης



Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα είναι μαζί με τη Βέροια 2017 η δεύτερη ομάδα που θα καλύψει τις κενές θέσεις που άφησαν στην Α1 γυναικών οι αποχωρήσεις του Άρη Θεσσαλονίκης και του Άρη Νίκαιας.

Οι διοικούντες της ακριτικής ομάδας προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, αφού πρώτα συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια αυτή. Μάλιστα, ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει και ήδη έχουν γίνει επαφές με αθλήτριες για μεταγραφές, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας  Άκη Χαραλαμπίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Κύκλωπες είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασία του με τον προπονητή του συλλόγου Ακη Χαραλαμπίδη για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Ακης Χαραλαμπίδης μέσα από το πετυχημένο έργο που έχει παρουσιάσει στα τμήματα υποδομών αλλά και στη γυναικεία ομάδα, πιστεύουμε ότι είναι ο κατάλληλος να οδηγήσει τα κορίτσια μας στο δύσκολο δρόμο της Α1, αλλά και να προετοιμάσει τα πιτσιρίκια μας να στελεχώσουν στο μέλλον τη μεγάλη ομάδα.

Ακη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

No comments