"Πρώτη" για τη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Πρώτη" για τη ΧΑΝΘ



Συγκεντρώθηκαν στις 8 το πρωί και τα 3 τμήματα (αντρικό – εφηβικό – παιδικό) handball για να ξεκινήσουν την προετοιμασία, παρουσία των προπονητών τους Τουτσης Κώστας , Σπυρόπουλος Χρήστος.

Το ξεκίνημα τους έγινε από το γήπεδο «ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ» στην πλατεία της ΧΑΝΘ και το απόγευμα θα συνεχιστεί στο βοηθητικό του Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου όπως είναι το πρόγραμμα των προπονητών. Το πρόγραμμα ξεκινάει δυναμικά με διπλές προπονήσεις , και πρώτο ρεπό μετά από 10 μέρες.

Το πρωινό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες της ΧΑΝΘ ήταν πάρα πολύ καλό με χειραψίες, πολλά χαμόγελα, και να δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της καινούργιας αγωνιστικής σεζόν. Μέσα σε αυτό το καλό σκηνικό μίλησαν και οι προπονητές τους.

Πρώτα ο Κώστας Τουτσης πήρε τον λόγο για να καλωσορίσει τους καινούργιους παικτες,να ευχηθεί καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς ,με υγεία ,και με καλό και πολύ handball. Ζήτησε από τους παίκτες να συγχρονιστούν και τα 3 τμήματα μαζί . Για να επιτευχτεί αυτό πρέπει να βάλουν ο καθένας ξεχωριστά τους προσωπικούς τους στόχους, έτσι ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν για τους κοινούς στόχους της ομάδας . Ζήτησε να συνεχιστεί το καλό κλίμα και μέσα στα αποδυτήρια και ότι πρέπει να συνεχίσουν οι σχέσεις μεταξύ των αθλητών να είναι τέτοιες που να θυμίζουν οικογένεια κάτι που πρεσβεύει η Αδελφότητα.

Στο ίδιο κλίμα συνέχισε και ο Χρήστος Σπυρόπουλος που ευχήθηκε με την σειρά του καλή χρονιά με όσο λιγότερο τραυματισμούς γίνεται. Πρέπει οι στόχοι μας να φτάσουν ταβάνι όπως χαρακτηριστικά είπε.

No comments