Στη Δράμα προετοιμάζεται η SCM Craiova κάτοχος του EHF Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Δράμα προετοιμάζεται η SCM Craiova κάτοχος του EHF Cup




Ξεκίνησε η προετοιμασία της Κυπελλούχου Ευρώπης SCM Craiova στην Δράμα. Συνεχίζεται η συνεργασία με τον ΔΡΑΜΑ 1986.

Στην Δράμα βρίσκεται ήδη η περυσινή Κυπελλούχος Ευρώπης SCM Craiova όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Ο ΔΡΑΜΑ 1986 συνεχίζει την διεθνή συνεργασία του με μια από τις κορυφαίες ομάδες του Διεθνούς Handball αφού η Ρουμάνικη ομάδα την περυσινή χρονιά κατέκτησε το EHF CUP κι από φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της η Λαμπρίνα Τσάκαλου η οποία θα ενσωματωθεί στην αποστολή στη Δράμα τις επόμενες μέρες.

Η Ρουμάνικη ομάδα θα παραμείνει στην Δράμα για 9 μέρες. Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις καθημερινά, ένα φιλικό με την Ανδρική ομάδα του ΔΡΑΜΑ 1986 , ενώ μια μέρα πριν την επιστροφή τα μέλη της αποστολής θα απολαύσουν το μπάνιο τους στη φημισμένη παραλία των αμμολόφων στην Ν. Πέραμο Καβάλας.

Επίσης οι προπονητές των δύο συλλόγων θα έχουν το καθιερωμένο επιμορφωτικό meeting στο Ξενοδοχείο Villa Τasco όπου έχει καταλύσει η Ρουμάνικη αποστολή όπου ο προπονητής της SCM Craiova Bogdan Burcea θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό της περυσινής χρονιάς που οδήγησε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου. Την ομάδα θα υποδεχθούν και θα δεξιωθούν εκτός από τα στελέχη του συλλόγου, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Η συνεργασία των συλλόγων συνεχίζεται με την άφιξη αναπτυξιακών τμημάτων από την Ρουμανία στην Δράμα για φιλικά στις 23-30 Αυγούστου, ενώ εκείνο το διάστημα οι Δραμινοί σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τουρνουά ανάπτυξης για τις ομάδες που θέλουν να παίξουν φιλικά με την SCM Craiova.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του ΔΡΑΜΑ 1986 Θόδωρος Τογανίδης θα βρεθεί για λίγες μόνο ώρες με τον Bogdan Burcea -μια και θα λείπει με την Εθνική ομάδα στα Σκόπια- για να σχεδιάσουν από κοινού τα επόμενα βήματα της συνεργασίας. Επικεφαλής της οργανωτικής υποστήριξης της SCM Craiova στην Δράμα είναι ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου Κώστας Παγωνίδης.

No comments