Στη ΧΑΝΘ ο Δινάλης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη ΧΑΝΘ ο Δινάλης

 

Παίκτης της ΧΑΝΘ την επόμενη χρονιά ο Δινάλης Βασίλης

Ο 25χρονος πιβοτ θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ΧΑΝΘ στο νέο πρωτάθλημα της Handball Premier . Προέρχεται από τις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας και πέρσι ήταν στο ροστερ του Φοίβου Συκεών.
«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ΧΑΝΘ καθώς είναι ένα σωματείο με υποδομές. Όμως είμαι κυρίως χαρούμενος γιατί έρχομαι σε μια ομάδα που το ροστερ αποτελείται από νεαρά παιδιά και γνώριμες φυσιογνωμίες καθώς με τους περισσότερους έχουμε υπάρξει συμπαίκτες, αλλά και αντίπαλοι, στο παρελθόν από τα ηλικιακά ακόμα τμήματα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να μια χρονιά πρώτα με υγεία, με διάθεση για δουλειά και να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί από την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο» τόνισε ο Βασίλης Δινάλης.
Από την πλευρά του ο Έφορος της Αντρικής ομάδας Λευτέρης Σαρηγιαννίδης δήλωσε:
“Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένα παιδί σαν τον Βασίλη , που ήταν πολλά χρόνια στις Εθνικές ομάδες, θα βρίσκεται στην ομάδα μας. Με το ήθος και την προσωπικότητα που έχει έρχεται στον σύλλογο μας για να τον ενισχύσει με όλες του τις δυνάμεις . Του εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλή πορεία .”

No comments