Στο Φοίβο ο Γιώργος Κολοβός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Φοίβο ο Γιώργος Κολοβός


Ο Γιώργος Κολοβός ανοίγει τον κύκλο της μεταγραφικής ενίσχυσης του Φοίβου Συκεών ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 20χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός, με θητεία στον Φαίακα Κέρκυρας, στη γερμανική Χίλντεσχαϊμ και τον ΠΑΟΚ, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Φοίβου, Αντώνη Σαουλίδη και θα ενισχύσει την ομάδα στην αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο Κολοβός, με ύψος 1,93μ. και εξαιρετικά αθλητικά προσόντα, έχει φορέσει το εθνόσημο στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των μικρών ηλικιών και είναι στέλεχος της Εθνικής νέων.

"Είμαι χαρούμενος γι' αυτή τη μετακίνηση για πολλούς λόγους. Έρχομαι σε μία ομάδα όπου κυριαρχεί το οικογενειακό κλίμα, αλλά παράλληλα υπάρχει οργάνωση και προδιαγραφές που καλύπτουν έναν αθλητή. Προσωπικά θέλω να βγάλω στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό μου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν και να έχουμε μία άψογη συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες μου. Ανοπομονώ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Φαίακα που βοήθησε ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ραντεβού στο γήπεδο", τόνισε ο Γιώργος Κολοβός.

No comments