Επέστρεψε στην ΧΑΝΘ ο Βασίλης Κεσίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επέστρεψε στην ΧΑΝΘ ο Βασίλης Κεσίδης


Ο Βασίλης Κεσίδης αποτέλεσε το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα για την ΧΑΝΘ στην προσπάθεια που θα κάνει στο νέο πρωτάθλημα της handball premier. 

Ο 29 χρονος διεθνής περιφερειακός φυσικά δεν αποτελεί μία «νέα» προσθήκη, με την έννοια του χρόνου προσαρμογής που απαιτείται σε κάθε νέο απόκτημα, καθώς είναι ένας αθλητής γέννημα θρέμμα της ΧΑΝΘ. Από 11 ετών που ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το χάντμπολ έζησε πολλές έντονες στιγμές με την «κυανέρυθρη» φανέλα αγωνιζόμενος στην Ανδρική μας ομάδα 9 σεζόν (7 στην Α1 και 2 στην Α2), έχοντας καταπληκτικά ποσοστά που τον κατατάσσουν στους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία. Βρίσκεται στην 8η θέση των σκόρερ της ομάδος με 694 γκολ και στην 13η στη σχετική λίστα των συμμετοχών με 169.
Οι αριθμοί του στην handball premier είναι εντυπωσιακοί καθώς μπήκε στο μεγάλο πρωτάθλημα σε ηλικία 17 ετών και στις 8 σεζόν που αγωνίστηκε (7 με τη ΧΑΝΘ και 1 με τον ΠΑΟΚ) έκανε 144 συμμετοχές και σκόραρε 426 φορές γεγονός που τον κατατάσσει στους χαρισματικούς σκόρερ. Αυτό είναι και το στοιχείο που θα κληθεί να αξιοποιήσει και ο Κώστας Τούτσης γι αυτό και επέμενε πολύ στην ένταξή του στην ομάδα.
«Χαίρομαι που επιστρέφω»
Ο Βασίλης Κεσίδης αναφερόμενος στην επιστροφή του σχολίασε: «Έχω ζήσει πολλά στην ομάδα και χαίρομαι που επιστρέφω. Η ΧΑΝΘ μου ταιριάζει και πιστεύω πως θα βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων της». Από την πλευρά του ο έφορος της Ανδρικής Ομάδας, Λευτέρης Σαρηγιαννίδης τόνισε: «Ο Βασίλης είναι ένα δικό μας παιδί και όταν ένα δικό σου παιδί επιστρέφει σπίτι του μόνο όμορφα συναισθήματα έχεις. Εύχομαι να είναι υγιής και τότε είμαι σίγουρος ότι θα δώσει ποιότητα και θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά μας όπλα στην προσπάθεια που θα κάνουμε»

No comments