Χαμόγελα για Ολυμπιακό. Στα δύσκολα ΑΕΚ, Διομήδης και Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαμόγελα για Ολυμπιακό. Στα δύσκολα ΑΕΚ, Διομήδης και Αερωπός

 

Βατό αντίπαλο επεφύλαξε για τον Ολυμπιακό η κληρωτίδα της EHF. Οι νταμπλούχοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν για τον 2ο γύρο του EHF Cup, την Ουγγρική Κόμλο, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στην Ουγγαρία στις 6/7 Οκτωβρίου και η ρεβάνς στο Ρέντη στις 13/14 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια πολύ καλή κλήρωση που μπορεί να φέρει τους ερυθρόλευκους στον τρίτο γύρο, ώστε να διεκδικήσουν μια πιθανή πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Άτυχη στάθηκε η ΑΕΚ στον EHF Challenge Cup, για την οποία ενω υπήρχαν αρκετοί βατοί αντίπαλοι, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης των νικητή της αναμέτρησης του ζευγαριού του 2ου γύρου μεταξύ Colos SS4 Ciobruciu από την Μολδαβία και της ισχυρής Bregenz από την Αυστρία, η οποία εκτιμάται ότι θα περάσει άνετα το εμπόδιο της Μολδαβικής ομάδας. Πρώτος αγώνας στην Αθήνα 17/18 Νοεμβρίου και η ρεβάνς σε Αυστρία ή Μολδαβία στις 24/25 Νοεμβρίου.

Δύσκολη κλήρωση είχαν Διομήδης και Αερωπός, όπως άλλωστε αναμενόταν, για τον πρώτο γύρο του EHF Challenge Cup. Οι Λύκοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Dinamo Viktor της Ρωσίας, ενώ ο Αερωπός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Masheka της Λευκορωσίας. Οι πρωτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε Αγία Τριάδα και Έδεσσα αντίστοιχα στις 13/14 Οκτώβρη, με τις ρεβάνς στο εξωτερικό στις 20/21 Οκτωβρίου

No comments