Βρέθηκε ημερομηνία για κλήρωση. Στις 27 Αυγούστου και βλέπουμε.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βρέθηκε ημερομηνία για κλήρωση. Στις 27 Αυγούστου και βλέπουμε....




Επιτέλους έγινε γνωστή η ημερομηνία των κληρώσεων των πρωταθλημάτων. Όπως ανακοίνωσε η ΟΧΕ, οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 27 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι κληρώσεις θα γίνουν τόσο αργά, κάτι που είναι πλήγμα για το πρωτάθλημα της Handball Premier. Αν και υπάρχουν κάποιες πηγές από την 3ης Σεπτεμβρίου, που λένε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο να εξαντληθούν οι πιθανότητες για κάποια σωματεία που δυσκολεύονται να δηλώσουν συμμετοχή, αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει επαρκή δικαιολογία, ιδίως όταν η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι η 31η Ιουλίου κι επειδή οι ομάδες που θα αντικαταστήσουν τις κενές θέσεις είναι ήδη γνωστές. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

"Η ΟΧΕ ενημερώνει τα σωματεία και το φίλαθλο κοινό ότι η κλήρωση των πρωταθλημάτων Handball Premier, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών περιόδου 2018-2019 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 στην Αθήνα.
Ο ακριβής τόπος, η ώρα, καθώς και λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018."

No comments