Η Αθηνά Βασιλειάδου ολοκλήρωσε το EHF Young Coaches Workshop - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Αθηνά Βασιλειάδου ολοκλήρωσε το EHF Young Coaches Workshop



Ολοκληρώθηκε η τέταρτη έκδοση του EHF's Young Coaches Workshop, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 εως τις 8 Ιουνίου, στην πόλη Szczyrk της Πολωνίας με 14 συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο αφορούσε επτά άνδρες και επτά γυναίκες προπονητές, κάτω από την ηλικία των 33 ετών, μεταξύ των οποίων και η Αθηνα Βασιλειάδου, προπονήτρια των υποδομών του Καματερού. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες κλήθηκε να προετοιμάσει δύο προπονήσεις, μια πριν και μία κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Τα θέματα του Workshop, επικεντρώθηκαν σε τακτικές για επίθεση και άμυνα, καθώς και στη προπόνηση φυσικής κατάστασης και τις θέσεις του τερματοφύλακα.

Με τη βοήθεια 20 αθλητών και 20 αθλητριών των Πολωνικών μικρών εθνικών ομάδων, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ασκήσεις που είχαν προετοιμάσει. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την θεωρητική διδασκαλία για το σχεδιασμό μιας προπόνησης και πρακτικές ασκήσεις που διδάχθηκαν από τους Λέκτορες προπονητικής της EHF Peter Kovacs, Milan Petronijevic καθώς και την Mental Coach Bojana Jelicic.

No comments