Γεμάτοι εμπειρίες επιστρέφουν από τη Σερβία οι "μικροί" του Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεμάτοι εμπειρίες επιστρέφουν από τη Σερβία οι "μικροί" του Άρη Νίκαιας

 


Αύριο επιστρέφει η αποστολή του Άρη Νίκαιας από το Διεθνές καλοκαιρινό Τουρνουά New Belgrade Summer Cup στην Σερβία. Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από 10 χώρες, 16 ομάδες στους γεννηθέντες 2002, 10 ομάδες στους γεννηθέντες 2003, 21 ομάδες στους γεννηθέντες 2004 και 16 ομάδες στους γεννηθέντες 2005. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 7 γυμναστήρια, με μετάδοση live streaming. 

Η ομάδα του Άρη Νίκαιας συμμετείχε με 2 τμήματα παίδων και ένα παμπαίδων Α'. Την αποστολή αποτελούσαν 40 αθλητές, οι 3 αναπτυξιακοί προπονητές Θανάσης Τούτσης, Ιωάννης Γρηγοράκης και Ευάγγελος Ρασπίτσος (προπονητής τ/φ), ένας έφορος και 3 συνοδοί. 

Εκτός του Άρη Νίκαιας, από την Ελλάδα συμμετείχαν και ο Φοίβος Συκεών και η Πυλαία. Η ομάδα του Άρη Νίκαιας κατέλαβε την 9η & 15η στους γεννηθέντες το 2002 και την 10η θέση στους 2004.

 

Για τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, ήταν ένα τουρνουά πλούσιο σε εμπειρίες αγωνιστικές και νέες παραστάσεις, όπου αν και από διαφορετικές χώρες τα ένωνε η κοινή γλώσσα του αθλητισμού και οι συγκινήσεις που προσφέρει το χαντμπολ. Τα ηλικιακά τμήματα του Άρη Νίκαιας, δίνουν πλεον ραντεβού πλέον στο τέλος Αυγούστου, στο 3ημερο Camp σε κατασκήνωση της Αττικής, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την περίοδο 2018-19.

No comments