Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ υστερα από τον χθεσινό τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό.Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ως Διοίκηση της ΑΕΚ αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους φίλους  μας που παραβρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ του ΟΑΚΑ και στήριξαν έντονα και με απαράμιλλο ενωσίτικο πάθος την ομάδα χάντμπολ στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και τους συγχαίρουμε για την υποδειγματική συμπεριφορά τους.

Αντίθετα δεν μπορούμε να συγχαρούμε τη διαιτησία για τις αποφάσεις της, η οποία προφανώς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Παράλληλα επισημαίνουμε στους παρατηρητές του αγώνα ότι θα επιθυμούσαμε την ίδια σχολαστικότητα στην καταγραφή όσων θεώρησαν αναγκαία να καταγράψουν, να είχαν επιδείξει και στους προηγούμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας στη σειρά των τελικών, και φυσικά να την επιδείξουν στον επερχόμενο πέμπτο τελικό.

Ελπίζουμε η σημερινή μονόπλευρη αντιμετώπιση να ήταν μία κακή παρένθεση και να μην υπάρξει ανάλογη διαιτησία και στον πέμπτο τελικό…

Τέλος, επισημαίνουμε το αυτονόητο: Ακόμη και με μέτρια απόδοση, μία ομάδα δικαιούται να κερδίζει, εφόσον η διαιτησία την αντιμετωπίζει ισόνομα…»

No comments