Έτοιμη η Προσοτσάνη για τις 3 μεγάλες ηλικιακές διοργανώσεις (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμη η Προσοτσάνη για τις 3 μεγάλες ηλικιακές διοργανώσεις (vid)Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Προσοτσάνης η συνέντευξη τύπου για τις Τελικές Πανελλήνιες Φάσεις Χειροσφαίρισης στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β και ΜΙΝΙ που θα πραγματοποιηθούν στην Προσοτσάνη από τις 19 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018.

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν με τη σειρά ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο Αντιδήμαρχος και μέλος της ΕΑΠ/Ο.Χ.Ε. κ. Μιχαήλ Ηλιάδης και ο Προπονητής του Α.Ο.Προσοτσάνης κ.Δρανόβαλης Πέτρος

Ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης τις επόμενες μέρες ανέλαβαν να διοργανώσουν:

Την Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B΄ και Μίνι που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 24 Ιουνίου 2018 και συμμετέχουν 13 ομάδες από όλη την Ελλάδα (Ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://sites.google.com/view/menoikiocup2018)

Την Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 28 Ιουνίου 2018 και συμμετέχουν οι 8 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος (Ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://sites.google.com/view/final8-2018) .

Την Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018 και συμμετέχουν οι 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος (Ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://sites.google.com/view/final6-2018) .No comments