Με Σταμούλη και Τραϊκόγλου επικεφαλής θα τρέξει το παγκόσμιο του 2021 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Σταμούλη και Τραϊκόγλου επικεφαλής θα τρέξει το παγκόσμιο του 2021




Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2021. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Στέφανος Σταμούλης.

Η σύνθεση της Επιτροπής:

Πρόεδρος: Στέφανος Σταμούλης
Μέλη
Κώστας Σταματιάδης (Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ)
Κώστας Σπυρόπουλος (Β’ Αντιπρόεδρος ΟΧΕ)
Κώστας Βιολιτζής (μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ)
Τάσος Χειβιδόπουλος (μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ)
Αγωνιστικός διευθυντής: Παναγιώτης Τραϊκόγλου (τεχνικός σύμβουλος ΟΧΕ)

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής επεσήμανε: «Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Δρ Μουσταφά Χασάν τον Ιούλιο στην Ελλάδα, επισπεύσαμε την σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2021. Από τα πρώτα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η Επιτροπή είναι η αύξηση των ομάδων της τελικής φάσης από 24 σε 32, για το οποίο υπάρχει πρόθεση της IHF, οι ημερομηνίες διεξαγωγής και φυσικά οι εγκαταστάσεις, όπου και θα διεξαχθούν οι αγώνες. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πρόεδρο Στέφανο Σταμούλη και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής».

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2021 Στέφανος Σταμούλης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Κώστα Γκαντή και το Δ.Σ. της ΟΧΕ για την τιμή που μου έκαναν να ηγηθώ ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό αθλητισμό. Μαζί με τους άξιους συναδέλφους της Οργανωτικής Επιτροπής έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και ξεκινάμε άμεσα συναντήσεις για την άρτια διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι στόχοι κινούνται σε δύο άξονες, την απόλυτη οργανωτική επιτυχία και τα τεράστια οφέλη που θέλουμε να αποκομίσουμε για την προβολή, διάδοση και ανάπτυξη του ελληνικού χάντμπολ τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε στην πλήρη στήριξη της πολιτείας και προσκαλούμε ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας να έρθουν στην οικογένεια μας και να γίνουν συμμέτοχοι στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έχει αναλάβει η χώρα μας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Special Olympics σε επίπεδο συμμετοχών (32 εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 1.500 αθλητές, προπονητές, στελέχη). Η πατρίδα μας αξίζει και μπορεί να διοργανώνει μεγάλα αθλητικά γεγονότα».

No comments