Τελευταία νέα

Η ΟΧΕ συγχαίρει ΑΕΚ και ευχαριστεί ΟΑΚΑ και κόσμο

 

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θέλει να συγχαρεί την ΑΕΚ τόσο για την σημαντική επιτυχία της συμμετοχής της στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, όσο και για την διοργάνωση του δεύτερου τελικού.

Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φιλάθλους, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και γενικά ανθρώπους του αθλήματος που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Ομοσπονδίας και ΕΣΧΑ, δίνοντας βροντερό «παρών» σε ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι.

Ιδιαίτερα η ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο Άρη Κουρή και όλο το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ για την παραχώρηση του κλειστού «Νίκος Γκάλης», ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον πρώην πρόεδρο της ΟΧΕ και Γραμματέα του ΟΑΚΑ Γιώργο Αλικάκο που συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση αγώνα χάντμπολ για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη σάλα.

Το ελληνικό χάντμπολ απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι μπορεί να διοργανώσει άρτια τελικούς Ευρώπης και γενικά σπουδαία παιχνίδια στα μεγαλύτερα κλειστά γήπεδα αθλοπαιδιών της χώρας και δικαιούται πρόσβαση σε αυτά όχι κάθε 23 χρόνια, αλλά πολύ πιο συχνά.

Είναι κάτι που αξίζουν όλοι οι άνθρωποι του αθλήματος για τις διαχρονικές προσπάθειες τους για ανάπτυξη, προώθηση του χάντμπολ και γενικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

No comments