Μαζί και του χρόνου Πανόραμα και Χριστοδουλίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαζί και του χρόνου Πανόραμα και Χριστοδουλίδης


 

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο Χριστοδουλίδη ανακοίνωσε η HONDA ΑΕΠ Πανόραμα, όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: 

"Ήταν μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα, η οποία ανασυστάθηκε μετά την ανανέωση που έγινε στη σύνθεσή της στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Η HONDA Α.Ε.Π. ΠΑΝΟΡΑΜΑ, με μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια, ανέτρεψε τα προγνωστικά και κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παρουσιάζοντας υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αντιμετωπίζοντας επί ίσοις όροις αντιπάλους με μεγάλη ιστορία και εμπειρία.

Το επίτευγμα της HONDA Α.Ε.Π. ΠΑΝΟΡΑΜΑ οδηγεί τη Διοίκηση, το προπονητικό team, το υπόλοιπο αθλητικό δυναμικό, και τους φίλους της ομάδας να στηρίζουν με κάθε τρόπο τη μεγάλη αυτή προσπάθεια των αθλητριών μας. Η διοίκηση της HONDA Α.Ε.Π. ΠΑΝΟΡΑΜΑ θα ήθελε να ανακοινώσει ότι προχωράει σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Κο. Χριστοδουλίδη Τριαντάφυλλο και του εμπιστεύεται την πορεία και την ατομική εξέλιξη των αθλητριών της για την επόμενη χρονιά.

Στην φετινή πορεία της HONDA Α.Ε.Π. ΠΑΝΟΡΑΜΑ η συμβολή του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη ήταν καθοριστική, όπως και του μεγάλου χορηγού της ΑΕΠ Πανόραμα, της εταιρίας HONDA ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ.

Οι αδελφοί Σαρακάκη έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ συμβάλλοντας, ταυτόχρονα, στην ανάπτυξη και ανάδειξη του αθλήματος. "


Στο περίπτερο της Honda η ομάδα


Η γυναικεία ομάδα επισκέφθηκε πρόσφατα στο περίπτερο της HONDA στην έκθεση Thessaloniki Moto Show 2018 όπου φωτογραφήθηκε δίπλα στα καινούργια μοντέλα της εταιρίας. Οι παίκτριες το διασκέδασαν, όπως οι διοργανωτές και οι επισκέπτες. Αμέσως μετά η ομάδα αναχώρησε για τριήμερο ταξίδι αναψυχής στην Πάργα με το οποίο η Διοίκηση της HONDA Α.Ε.Π. ΠΑΝΟΡΑΜΑ θέλησε να ευχαριστήσει τις αθλήτριες για τη φετινή τους πορεία.

Η HONDA Α.Ε.Π. ΠΑΝΟΡΑΜΑ σκοπεύει να συνεχίσει την εξαιρετική της παρουσία βασιζόμενη στη φετινή ομάδα η οποία θα εμπλουτιστεί με νέες αθλήτριες για ακόμη καλύτερη παρουσία στο επόμενο Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών.

 

No comments