"Πανέτοιμες να διεκδικήσουμε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Πανέτοιμες να διεκδικήσουμε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας"



Στο κυνήγι του τίτλου της Α1 γυναικών μπαίνουν ΠΑΟΚ και Νεα Ιωνία που αγωνίζονται την Κυριακή στη Μίκρα (15:00 webtv ΕΡΤ), στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Η αρχηγός της Νέας Ιωνίας Φραγκούλα Παπανικολάου αναφερόμενη στο ξεκίνημα των τελικών, δήλωσε τα εξής: 
 
"Περιμέναμε πολύ καιρό γι αυτούς τους αγώνες, αφού εκτός του ότι το πρωτάθλημα δεν προσφέρει έντονο συναγωνισμό, ενώ οι συνεχείς και μεγάλες διακοπές δεν ευνοούν τις ομάδες να διατηρηθούν σε υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα. Οι αναμετρήσεις μας με τον ΠΑΟΚ, έχουν πάντα ποιότητα και είναι αμφίρροπες, δυο συστατικά που τις μετατρέπουν σε πόλο έλξης για τους φίλους του αθλήματος.

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, η ομάδα μου καλείται να διεκδικήσει το ντάμπλ για μια ακόμα χρονιά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στις προπονήσεις για τα παιχνίδια αυτά και αισθανόμαστε πανέτοιμες να διεκδικήσουμε και τον τίτλο  της πρωταθλήτριας. Εύχομαι να γίνουν δυνατοί αγώνες, να παρουσιάσουμε όμορφο θέαμα έτσι ώστε να φέρουμε περισσότερους φιλάθλους στο γυναικείο Χαντμπολ"

Photo Credit  Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

No comments