Στην ΕΡΤ3 οι Ευρωπαϊκοί τελικοί της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην ΕΡΤ3 οι Ευρωπαϊκοί τελικοί της ΑΕΚ



Με ανακοίνωση της, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, ανακοινώνει ότι οι τελικοί του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ρουμάνικη Ποτάισα Τούρντα θα μεταδοθούν απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ3). Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Horea Demian» του Κλουζ την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, ώρα 19:00 και ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ (κλειστό Νίκος Γκάλης) την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ώρα 19:00.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση "Η πραγματοποίηση αγώνα χάντμπολ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για πρώτη φορά από το 1995 που κατασκευάστηκε, αποτελεί μία μεγάλη και ταυτόχρονα ιστορική στιγμή για το άθλημα μας.

Η επίτευξη της συμφωνίας για την χρησιμοποίηση της Ολυμπιακής Εγκατάστασης επετεύχθη μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΟΧΕ, της ΑΕΚ, την εξαιρετική συνεργασία με την διοίκηση του ΟΑΚΑ που αποδέχθηκε το αίτημα παραχώρησης και την στήριξη της αθλητικής ηγεσίας.

Παράλληλα η τηλεοπτική κάλυψη των δύο τελικών συγκαταλέγεται στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει την φετινή σεζόν με την Δημόσια Τηλεόραση."

No comments