Ο Ντράγκαν Τζούκιτς και το Handball4All στην Αθήνα για τον ΣΥΠΧΕ και την ΕΣΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς και το Handball4All στην Αθήνα για τον ΣΥΠΧΕ και την ΕΣΧΑ



Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στο κλειστό του Πανελληνίου ΓΣ θα διεξαχθεί προπονητική ημερίδα, στην οποία θα διδάξει ο Σέρβος καταξιωμένος προπονητής Ντράγκαν Τζούκιτς.

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Την ομάδα επίδειξης θα αποτελούν επίλεκτοι αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας των Παίδων από τις ομάδες που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΣΧΑ

Το πρόγραμμα
11:00-13:00 Πρακτικό σκέλος
13:00-14:00 Θεωρητικό σκέλος

Λίγα λόγια για τον Ντράγκαν Τζούκιτς
Γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1962 στην πόλη Αραντζέλοβατς της Σερβίας.

Σε Εθνικό επίπεδο διατέλεσε Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, του Ισραήλ, της Ελβετίας, της ΠΓΔΜ και της Ιορδανίας.
Σε συλλογικό επίπεδο είχε την καθοδήγηση της Οντορχέι (Ρουμανία), Μακάμπι (Ισραήλ) -όπου και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους του EHF Cup- της Πικ Ζέγκεν (Ουγγαρία), της Βαρντάρ (ΠΓΔΜ), της Μαδέιρα (Πορτογαλία), καθώς και των Ζούπα, Μεταλοπλάστικα, Σέβερ, Νάπρεντακ και Ερυθρού Αστέρα (Σερβία).

Έχει τον τίτλο Master Coach της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, ενώ έχει διδάξει σε περισσότερες από 10 διαφορετικές χώρες.
Αυτή την περίοδο είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών του Μαυροβουνίου, την οποία οδήγησε στο EURO 2018 που διεξήχθη στα γήπεδα της Κροατίας, με την οποία σε δύο μήνες θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ, για την πρόκριση στο Παγκόσμιο ανδρών του 2019.

Τέλος είναι ο δημιουργός της πρότυπης ακαδημίας Handball 4 All που ιδρύθηκε το 2011 και σκοπό έχει την επιμόρφωση των προπονητών πάνω σε νεες τάσεις και μεθόδους.

No comments