Αρβανίτης ή Σεϊρεκίδης για πρώτος στην εθνική ανδρών. Σχεδόν βέβαιος συνεργάτης ο Γ. Χαλκίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης ή Σεϊρεκίδης για πρώτος στην εθνική ανδρών. Σχεδόν βέβαιος συνεργάτης ο Γ. Χαλκίδης

Προχωράνε όπως φαίνεται οι διεργασίες για τον διάδοχο του Νίκου Γραμματικού στον πάγκο της εθνικής ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να έχει σύντομα προπονητή, που θα αναλάβει την προετοιμασία για τη συμμετοχή στους Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες και έγκυρες πληροφορίες έχει κλειδώσει το όνομα του συνεργάτη, που θα είναι ο Γιώργος Χαλκίδης νυν προπονητής της Εθνικής Κ21. Από εκεί και πέρα ο πρώτος προπονητής αναμενεται να επιλεγεί μεταξύ του νυν προπονητή της ανδρών Κ18 Γιάννη Αρβανίτη και του
προπονητή του ΠΑΟΚ και επι χρόνια στις εθνικές ομάδες Κ21 και Κ18 Στέλιου Σεϊρεκίδη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός του Γιώργου Χαλκίδη για τον οποίον υπάρχει καθολική συμφωνία, για τη θέση του πρώτου προπονητή ο κάθε υποψήφιος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα (αμοιβή, είδος σύμβασης, μόνιμη κατοικία), αλλά και τους δικούς του υποστηριχτές στο ΔΣ της Ομοσπονδίας. Τον Γιάννη Αρβανίτη υποστηρίζουν με θέρμη, οι ισχυροί άνθρωποι της ΟΧΕ ο Γραμματέας της κ. Σταματιάδης και ο Αντιπρόεδρος της κ. Σταμούλης, ενώ αντίστοιχα τον Στέλιο Σεϊρεκίδη εκτός του κ. Πετρίδη, ο Β' Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ κ. Σπυρόπουλος, ο σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Σαουλίδης, ο σύμβουλος και πρόεδρος του Beach Handball κ. Βιολιτζής, όπως και ο σύμβουλος κ. Διαμάντης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προθέσεις του Προέδρου του ΔΣ κ. Γκαντή δεν έχουν αποσαφηνηστεί ακόμα, όμως διαφαίνεται η πρόθεση να μην εισηγηθεί για κάποιον υποψήφιο και να υποστηρίξει την όποια επιλογή θα κάνει το ΔΣ, αφού η αυξημένη πιθανότητα για μια ακόμα αποτυχία συνδυασμένη με δυσμενή αποτελέσματα μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος της παρούσας διοίκησης, θα πρέπει να είναι διαχειρίσιμη στις εκλογές της ομοσπονδίας το 2020.    

No comments