Τελευταία νέα

Κι επίσημα αγώνες στο κλειστό ΑσπροπύργουΆλλο ένα κλειστό γυμναστήριο φιλοξενεί πλέον και επίσημα το άθλημα μας. Πρόκειται για το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Θ. Τσόκας» το οποίο πληροί τις προδιαγραφές για το άθλημα του xάντμπολ και το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκαν σε αυτό, οι πρώτοι επίσημοι αγώνες. Ήταν για το πρωτάθλημα Ε.Σ.Χ.Α. στην κατηγορία μίνι και έγιναν τρεις συναντήσεις μεταξύ των σωματείων Α.Σ.Ο.Δ. Ασπροπύργου, Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Το κλειστό γυμναστήριο Ασπροπύργου (με αγωνιστικό χώρο 40Χ20), έχει χωρητικότητα 200 θεατών και διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο Άδεια λειτουργίας της εγκατάστασης η οποία περιλαμβάνει και την διεξαγωγή αγώνων χάντμπολ.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Χ.Α. εύχεται η συγκεκριμένη εγκατάσταση να αποτελέσει ένα δυνατό πυρήνα για την ανάπτυξη του αθλήματος μας στην περιοχή του Ασπροπύργου και της Δυτικής Αττικής, μέσα από την προσπάθειες που καταβάλει το τοπικό σωματείο του Α.Σ. Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου.

Παράλληλα ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Χ.Α. ευχαριστούν δημόσια τον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Νικόλαο Μελετίου και τους ιθύνοντες του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου για το γεγονός ότι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του τοπικού σωματείου, για την διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου για τις ανάγκες του χάντμπολ καθώς και της τοποθέτησης προστατευτικών διχτύων πίσω από τα τέρματα.

No comments