2η Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων αθλητών και αθλητριών Κ14 στην Κόνιτσα (πρόγραμμα) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

2η Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων αθλητών και αθλητριών Κ14 στην Κόνιτσα (πρόγραμμα)

Στην περιφέρεια της Ηπείρου και συγκεκριμένα στην Κόνιτσα το διάστημα 10-14 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η Δεύτερη Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων αθλητών και αθλητριών Κ14.

Ύστερα από την πραγματοποίηση του πρώτου διακλιμακιακού κάμπ στην Προσοτσάνη τον Φεβρουάριο, έρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το 2ο Διακλιμακιακό Καμπ Παμπαίδων Α’ (10-12/4) και Παγκορασίδων Α’ (12-14/4) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κόνιτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Κόνιτσας και την αμέριστη συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Γιάννη Καραμπίνα.

Τα παιδιά θα δουλέψουν υπο την εποπτεία των Τεχνικών συντονιστών Ανάπτυξης Παναγιώτη Ιατρούδη, Γιώργου Κρανάκη (αγόρια) Γιάννη Βαρελτζή και Δημήτρη Σκάρλου (κορίτσια), καθοδηγούμενα από το σύνολο των αναπτυξιακών διακλιμακιακών προπονητών της ΟΧΕ, ενω οι δραστηριότητες του καμπ, θα μεταδοθούν σε live streaming. Αν μη τι άλλο, φαίνεται ότι η συντονισμένη
κινητοποίηση και η επικέντρωση της ΟΧΕ σε αυτή την ηλικία είναι πρωτοφανής, γεγονός πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον του αθλήματος.

Το πρόγραμμα του κάμπ





No comments