Κι επίσημα Βέροια και Νεα Ιωνία. Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε εμπλοκή με το Final 6 νεανίδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κι επίσημα Βέροια και Νεα Ιωνία. Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε εμπλοκή με το Final 6 νεανίδων

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΟΧΕ ενημέρωσε και επίσημα ότι οι διοργανώσεις Final 8 εφήβων και Final 6 νεανίδων ανατέθηκαν σε Βέροια και Νεα Ιωνία αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την τελική φάση Νεανίδων, αποφεύχθηκε εμπλοκή την τελευταία στιγμή, αφού η Πυλαία και η ΕΣΧΘ, αν και το επιδίωξαν πάρα πολύ, στο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις συμμετοχές και την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, δεν κατάφεραν να πείσουν την ΟΧΕ για την πρόταση που κατατέθηκε μόλις την Παρασκευή, για ανάθεση της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, αφού όταν η Ομοσπονδία έψαχνε εναγωνίως διοργανωτή χωρίς να υπάρχει
ενδιαφέρον, η Νεα Ιωνία και ο τοπικός Δήμος σε συνεργασία με τον ΓΑΣ Καματερού, είχαν ήδη αποδεχτεί την προσφορά της ΟΧΕ και είχαν δεσμευτεί ανάλογα, προχωρώντας στις ανάλογες προετοιμασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ   

"Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει:

-Το Final6 του 29ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων θα διεξαχθεί στη Νέα Ιωνία το διάστημα 3-5 Απριλίου 2018 με την υποστήριξη του Δήμου Νέας Ιωνίας και των σωματείων ΟΦΝ Ιωνίας και ΓΑΣ Καματερού.

-Το Final8 του 38ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί στη Βέροια το διάστημα 10-13 Απριλίου 2018 με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και του Φιλίππου Βέροιας."

No comments